Nejste přihlášen/a.
Tak jsem koupil novou Epson ET L3151 a nemohu ji rozjet.Stále svítí kontrolka inkoustu.Doplnil jsem jej přesně podle návodu ,když chci podle návodu k té chybě provést opravu(kontrola trysek nebo čištění hlavy tak mě to vyhodí níže uvedenou tabulku.Prosím poraďte co stím ,děkuji
Vložil jste tu kazetu do tiskárny pečlivě? Není na hlavě třeba taková fólie, či krytka, která se musí sundat?
Zkuste vypnout tiskárnu na 20 minut a pak se ji pokusit znovu rozjet přesně podle návodu k oživení tiskárny. Nevynechejte jediný krok.
Tato tiskárna nemá kazety ale tiskovou hlavu do které se doplňuje inkoust. já ale nevím zda je možné tu tiskovou hlavu vyndat a případně očistit trysky.
Na netu čtu, že součást procesu doplňování inkoustu u tohoto typu Epsonek je jako poslední krok zadávání nějakého ID z nádobky s inkoustem. To jste udělal?
Nevím přesně, jestli je to potřeba i u vašeho typu Epson, ale skoro u všech obecných návodů pro tuto značku se v závěru zadává nějaké ID z lahvičky s inkoustem do programu. Nejspíš to bude nějaká ochrana před neoriginální náplní.
Konrétně tady jsem to našel. I když co koukám na youtube, tak u tohoto typu to tam nikdo nedělá, tak nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.