Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co s tím

Od: dedousek® odpovědí: 12 změna:

Tak jsem koupil novou Epson ET L3151 a nemohu ji rozjet.Stále svítí kontrolka inkoustu.Doplnil jsem jej přesně podle návodu ,když chci podle návodu k té chybě provést opravu(kontrola trysek nebo čištění hlavy tak mě to vyhodí níže uvedenou tabulku.Prosím poraďte co stím ,děkuji

Nevím co s tím

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste vypojit tiskárnu ze zásuvky a znovu celou zapnout. A nebo na tiskárně naleznete funkci čištění tak ji pustit tam. Né přes software v PC ale přímo na tiskárně, možná to pomůže.

bublaaa*
hodnocení

2x

Vložil jste tu kazetu do tiskárny pečlivě? Není na hlavě třeba taková fólie, či krytka, která se musí sundat?

Zkuste vypnout tiskárnu na 20 minut a pak se ji pokusit znovu rozjet přesně podle návodu k oživení tiskárny. Nevynechejte jediný krok.

hodnocení

Tato tiskárna nemá kazety ale tiskovou hlavu do které se doplňuje inkoust. já ale nevím zda je možné tu tiskovou hlavu vyndat a případně očistit trysky.

bublaaa*

Na netu čtu, že součást procesu doplňování inkoustu u tohoto typu Epsonek je jako poslední krok zadávání nějakého ID z nádobky s inkoustem. To jste udělal?

hodnocení

To jsem nenašel. to v návodu nikde nepíší

bublaaa*

Nevím přesně, jestli je to potřeba i u vašeho typu Epson, ale skoro u všech obecných návodů pro tuto značku se v závěru zadává nějaké ID z lahvičky s inkoustem do programu. Nejspíš to bude nějaká ochrana před neoriginální náplní.

bublaaa*

Konrétně tady jsem to našel. I když co koukám na youtube, tak u tohoto typu to tam nikdo nedělá, tak nevím *nevi*

bublaaa*

Není na tiskárně nějaké tlačítko, nebo kombinace tlačítek, na zkušební tisk? Neposílat požadavek z PC, ale přímo z panelu na tiskárně.

hodnocení

1x

Netuším co čekáš od nás tady.

Na obrázku, který jsi vložil je jasný nadpis " Počáteční doplnění inkoustu není dokončeno"

Takže postupuj podle příručky nebo návodu podle kapitoly ZAČÍNÁME.

hodnocení

Vždyť to píšu,přesně podle návodu jsem to provedl

hodnocení

Vyřešeno,je potřeba nespěchat a číst pomalu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]