Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit?

Od: dedousek® odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer,klekla mě 20roků stará tiskárna HP 1410 a chci si koupit novou.jakou by jste doporučili pro občasný tisk cca 2x do měsice? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V každém případě laser, inkoust ti vyschne. A šel bych do HP.

@jm: Tisk 2x do měsíce a inkoust? To si děláš srandu, ne?

A proč ne? Mám Canon MG2950 za 9 stovek a dvakrát do měsíce na ní tisknu už 3 roky :)

Srandu si nedělám - pokud byl problém, tak jedině u kazetových náplní.. tanková je naprosto bez potíží a třeba tatík má brother už třetím rokem a tiskne tak jednou za dva měsíce nějakou fotku. Stále je na 50% originální původní náplně.

Satame, sice obecně doporučuji taky laser, ale tisk 2x do měsíce není pro inkoust problém. A to ani toho na cartridge. Horší je tisknou jen jednou za půl roku i když víc, než ob týden míň.

A pro tazatele - je podstatné co požadujete. Jestli zase barevná multifukce a nebo tisknete jen ČB?

hodnocení

2x

Já mám už rok a pul laserovou Canon i-SENSYS LBP7010C,

tisknu cca..5 stránek měsíčně a ještě sem nemusel nic dokupovat, (barvy,válec atd..)

canon.cz/...

doplněno 10.11.20 21:02:

jen doplním.

Tonery jsou taky levné

tonerynaplne.cz/...

Kazeta 729 Černá (1 200 stran)
Kazeta 729 Azurová (1 000 stran)
Kazeta 729 Purpurová (1 000 stran)
Kazeta 729 Žlutá (1 000 stran¹)
Kazeta válce 029 (7 000 stran)

jm
hodnocení

1x
Mam tankovou inkoustovku canon z výprodeje. Super... Záleží jen na ceně.
11.11.20 10:03

hodnocení

1x
Určitě laser a spíše Brother. HP už není co bývalo.

hodnocení

1x
Za mne spokojenost s laserem brother. Má oboustranný tisk a bez něj už bych tiskárnu nekupoval.

Duplex má snad každá druhá tiskárna, zrovna tím bych neargumentoval. Mě třeba Brother zklamal, koupili jsme jich pár do práce, duplex zrovna nemají a oproti původnímu Canonu strašný i na obsluhu. Ano byly to jedny z těch levnějších.

hodnocení

0x

Za mne tankový inkoust - já mám Epsona a spokojenost. Laser je příliš drahý na provoz a jenom černobílý.

Tak to musíte přijít říct mé tiskárně, že je nějaká pokažená, vona tiskne barevně:-D

Ano, a za jakou cenu? Mně stánka stojí jednotky haléřů.

hodnocení

Vyřešeno,koupil jsem Epson L 3151 a zatím spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]