Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zazálohovat pevný disk?

Od: http2 odpovědí: 8 změna:

jak mohu zazálohovat pevný disk s windows xp a v případě potřeby jej znovu na poškozený systém "přetáhnout"? mám amd duron 750MHz

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

1x

Je mnoho programov na zálohovanie, ja napríklad používam Drive Image 2007. Vie zazálohovať kompletnú partíciu disku C alebo aj ostatných partícií. Archivuje to na DVD, Internet alebo na HDD. Na obnovenie zo zálohy nie je treba aby bol funkčný systém, počítač nabootuje z CD s programom, vyhľadá (ukážeš) si súbor so zálohou a začne obnovenie. Je dobre ak máš jednu zálohu disku so systémom na DVD a ďalšie si rob na inej partícii HDD (D,E,). Obnovenie z harddisku je omnoho rýchlejšie ako z DVD. Vytvorenie zálohy trvá asi 12 minút - 15GB a obnovenie asi 8 minút. Obnoviť systém je program schopný aj na iný harddisk tej istej značky, zálohovanú partíciu vie "roztiahnuť" na jeho veľkosť.

Ale iste sú aj iné programy, možno ti niekto napíše aké má s nimi skúsenosti.

Prosím Ťa o radu nainštaloval som si tento program aj vytvoril zálohu len neviem ako si s tohoto programu urobil Bootovacie CD lebo tento program to nemá. Ja som použil program PE Builder je to správne? ako vlastne pomocou Driv Image vytvoriť Boot CD vďaka fidel

bimba*
hodnocení

0x

Ahoj já to řěším programem Acronis True image Home 11

doplněno 15.02.09 19:42:

Ještě být tebou tak si stáhnu trial a program si vyskouším .Tady máš odkaz acronis.cz/... jestli to zvládne ten Duron

hodnocení

0x

V posledním CHIPu je zdarma plná verze Paragon Drive Backup 9.0 Express.

Tento program je zadarmo v plné verzi i normálně, jen tak na okraj..
Program doporučím, mám dva disky na každém xp a na jednom disku je čistě OS s paragonem na druhém normálně používaný systém, jednou za měsíc záloha když je vir tak to jen člověk obnoví z druhého disku a hotovo.Nakonec důležité věci mám zálohovány na flashce, a kvůli jistoty používám USB operu, QIPportable, portable total comander ultima prime,portable utorrent...
Fleshka je nakonec zálohována na každém disku a záloha obou dvou je vypalována DVD-RW a nakonec DVD je zálohováno notebooku.
A nebojte to není paranoia, to jsou jen letité zkušenosti se softwarem od firmy mrkvosoft.A holt v Linuxu mi zatím nejde vše tak jak bych si přál, ale ke konečné úspěšnosti už není daleko.
S podravem Adm.
*cteni*

http2
hodnocení

moc děkuji, koukal jsem na to, všechny programy mají v požadavcích 256MB RAM, já však mám pouze 128 :( dají se někde sehnat starší verze?

troja*

tak si dokup RAMku na internetových bazarech je jich dost a laciných, ale pozor, ať ti pasuje do PC

doplněno 17.02.09 06:18:
podívej se tady: http://pc.bazos.cz/
hyperinzert.cz/...
zive.cz/...

To asi už ne. Nicméně bych to zkusil i s tou tvojí poloviční pamětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]