Dobry den, poradil by mi nekdo od koho poridit nejlevnejsi internetove pripojeni? Potrebuji zridit internet pro me rodice, kteri nepotrebuji zadneho rychlika, proste na postu a internetove stranky. Cenove pokud mozno do 200 kc, da se neco takoveho najit? Dekuji.
Jakýkoliv místní poskytovatel, bude mít lepší cenu než celorepublikový. Mám optiku od místního poskytovatele za 250,- a rychlost 30/30 (kde není možnost nabízí i bezdrát, samozřejmě s jinými parametry a cenou od 250,-). Původně jsem měl O2 ADSL 20/5 za 500,-.
Pokud rodiče mají telefonní pevnou linku,je pro ně nejvhodnější přípojení O-2-
Sepíší se zástupcem smlouvu o službě včetně televize je měsíční poplatek kolem 800 Kč,Technik vše zapojí,vysvětlí obsluhu,která v podstatě spočívá v zapnutí počítače jedním tlačítkem a počká cvíli až zareaguje systém.Pak už využití služby záleží na tom,jak jsou schopni pochopit využití služeb.Ale jednodušší to není nikde.
Já celkem spokojeně používám připojení od menšího kabelového providra (Kabelservis) , 16Mb za 200kc. Osobně si myslím že takhle nízká cena se bude shánět špatně, pokud to nebude nějaký balíček k jiným službám. Případně nějaký malý WiFi provider, ale tam zas se člověk asi musí smířit s občasnými výpadky. ADSL bych se nebál ale tam jsou ceny výše polozene (třeba o2, 50Mb, 299 Kč/měs. prvních 6 měsíců, pak za 499 Kč/měs.). Podívejte se kteří poskytovatele jsou k dispozici. kabelservis.cz/... pe3ny.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.