Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetove pripojeni pro rodice

Od: rakusan odpovědí: 9 změna:
Dobry den, poradil by mi nekdo od koho poridit nejlevnejsi internetove pripojeni? Potrebuji zridit internet pro me rodice, kteri nepotrebuji zadneho rychlika, proste na postu a internetove stranky. Cenove pokud mozno do 200 kc, da se neco takoveho najit? Dekuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

napíšte místo kde rodíče bydli bez toho se neposunemé dále

Na to samé jsem se už tazatele ptal dnes v 00:24, ještě se neozval...

hodnocení

1x

A oblast připojení, lokalita? Jinak těžko radit místního poskytovatele...pokud jste z Prahy a upíšete se na dva roky, pak 299,- měsíčně

doplněno 09.11.20 00:28:

A odkaz na poskytov/...

Ještě jednou...teď už funkční...

kare
hodnocení

0x
Jakýkoliv místní poskytovatel, bude mít lepší cenu než celorepublikový.
Mám optiku od místního poskytovatele za 250,- a rychlost 30/30 (kde není možnost nabízí i bezdrát, samozřejmě s jinými parametry a cenou od 250,-). Původně jsem měl O2 ADSL 20/5 za 500,-.

hodnocení

0x

Zkuste to u operátora vašeho nebo jejich mobilního připojení. K paušálu vyjde internet levnější.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud rodiče mají telefonní pevnou linku,je pro ně nejvhodnější přípojení O-2-

Sepíší se zástupcem smlouvu o službě včetně televize je měsíční poplatek kolem 800 Kč,Technik vše zapojí,vysvětlí obsluhu,která v podstatě spočívá v zapnutí počítače jedním tlačítkem a počká cvíli až zareaguje systém.Pak už využití služby záleží na tom,jak jsou schopni pochopit využití služeb.Ale jednodušší to není nikde.

JABRAKA

rakusan
hodnocení

800 kc mesicne je moc, to je pro ne vyhazovani penez z okna. Idealni by bylo cena okolo 200 kc mesicne. Klidne i 5 mb rychlost by stacila.

hodnocení

0x
Já celkem spokojeně používám připojení od menšího kabelového providra (Kabelservis) , 16Mb za 200kc. Osobně si myslím že takhle nízká cena se bude shánět špatně, pokud to nebude nějaký balíček k jiným službám. Případně nějaký malý WiFi provider, ale tam zas se člověk asi musí smířit s občasnými výpadky. ADSL bych se nebál ale tam jsou ceny výše polozene (třeba o2, 50Mb, 299 Kč/měs. prvních 6 měsíců, pak za 499 Kč/měs.). Podívejte se kteří poskytovatele jsou k dispozici.
kabelservis.cz/...
pe3ny.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]