Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NTB nelze zapnout

Od: nick8549 odpovědí: 4 změna:
Zdravím jde o Asus gl552vx ležel vypnutý asi 3 měsíce ve skříni a bez problémů šlapal (před rozebráním spuštění záloha a nějaké věci na netu) a já jsem se ho rozhodl vyčistit a prepastovat jelikoz se přehříval a pro rypaly ANO už jsem ho asi 3x otevíral předtím kvůli upgradu ssd,ram nebo vyfoukani prachu (toto bylo poprvé po 5 letech od výroby co jsem ho prepastoval) a když jsem ho zase složil odpojil jsem baterií na 49s držel tlačítko napájení dál zpět baterií a pokusil se zapnout noťas ale jediné co se stalo bylo že svítila bilou barvou žárovicka (indikátor napájení) a nabíjela se baterie ani vetracek se neroztočil nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

2x
Nejspis nezbyde nic jineho, nez zase roztocit sroubovak a zkontrolovat, jestli jsou zapojene vsecky kabliky a flex ksandy pekne nadoraz pod zamkem. Zacal bych u tlacitka Power. A pri te prilezitosti zkontrolujte, jestli jste nekde neco neurval, to se stava i v lepsich rodinach ;)
Taky by to bylo to první, co by mě napadlo. Zkontrolovat konektory a ten od vypínače především.

hodnocení

0x

Zkus vyndat baterii a spustit jen na adaptér. Ta baterie může být totálně vybitá a adaptér nemusí zvládnout nabijet aku a napájet ntb současně. Pokud na adaptér naběhne, vypni ho, vrať zpět baterii a nech alespoň několik hodin nabíjet. Pak zkus zapnout.

johnny*
Nefunguje ani s adaptérem a u baterie problém nebude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]