Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Koupil jsem si nové PC. K němu jsem připojil dosavadní monitor a reproduktory. Ale zvuk mně nefunguje a nemůžu přijít na to proč. Je to někde v nastavení? Může mně někdo poradit? Dík
Jako zvukový výstup je nastaveno "Speakers (2 - Realtek(R) Audio). A co myslíte tím "stáhnout a aktualizovat ovladače"?
A je to skutečně ten správný zvukový výstup? Nemáte v rolovací nabídce jiné možnosti, které byste mohl vyzkoušet?
Aktualizace ovladačů - pravým tlačítkem kliknout na ikonu windows (start), zvolit položku "správce zařízení", rozkliknout položku "řadiče zvuku, videa a her" A u každé položky máte možnost (přes pravé tlačítko) "aktualizovat ovladač".
Další možností je navštívit webovou stránku výrobce základní desky nebo zvukové karty, nebo grafiky (podle toho který zdroj zvuku používáte) a na ní najít odpovídající ovladač.
Vzhledem k tomu, jak se ptáte, bych to možná svěřil někomu zkušenějšímu.
Než budete složitě pátrat dál.Používám live distribuci linuxu(Mint nebo Manjaro,Ubuntu,,) a to když něco nejde tak nechám naběhnout bez instalace.Pokud tam zvuk půjde je to v ovladačích ve windows,pokud ne tak je zvuková karta nefukční(předpoklad,že máte vše správně zapojené)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.