Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak mám dat vyjimku pro eset

Od: begi25® odpovědí: 9 změna:

Prosim o radu,nekolik let použivám placenou slubu Eset Nod 32.V Červenci my Eset nabidl jako dárek za vernost Esed internet Securuty.bankovníctvi.Tak sem to přijal.Licenci sem musel obnovit na internet security.Bylo to dnes.Potíž je v tom,že od dnes nemohu stahovat video klipy z Youtube.Muj antivir to stale zablokuje.Videa sem stale stahoval z You Tube Video Downl.Vím že v Esetu se dá použít výjimka.V mojem připadě pro YuoTube.Bohužel neznám postup.Porosil bych o radu jak to udělat.Postup.*nevi*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

0x

Eset Nod32 je pouze antivir, ale Eset Internet Security je komplexní balík zabezpečení a obsahuje i firewall. Ten nejspíš může za to, že nemůžete ve svém programu stahovat videa z YT.
Obnovte nastavení firewallu na výchozí hodnoty. Návod zde: servis.eset.cz/...
Případně lze nastavit firewall na "učící", či "interaktivní"režim, který je sice určen pro zkušené uživatele, ale i laik s ochotou se něco naučit to zvládne obsluhovat. V těchto dvou režimech máte firewall plně pod kontrolou a pro každé spojení vytvoříte vlastní pravidla.

doplněno 07.11.20 07:58:

Na stejné stránce s návodem je ještě popsán postup pro odstranění ručně vytvořených pravidel ve firewallu. To proveďte také.

hodnocení

Dnes sem byl v obchodě se zeptat na muj problem.Esed internet securuty.Tam my řekly že eset nebrani Youtube,ale na muj stahovač yuo tube video downloaden.Tam se totiž objevil trojan-html scer nenject b.Pan my poradil at se do toho nevrtám a ani on.Kdyby bylo napsano,hrozba,tak nato kašlu,ale tady eset okazal trojana.Když sem mněl nod 32 tak se to nestaval vubec.Ted vubec nevim co dělat.Stahuju z you tube cely čas a nikdy my nepřišlo take upozornění.není to marketing od esetu?Ted nevim co dělat.

bublaaa*

Pokud vím, tak program "Youtube Video Downloader" už výrobce nepodporuje, skončil s vývojem ještě v dobách Windows 7 někdy okolo 2014. Nahradil ho placený program "MP4 Downloader", který je zadarmo jen 10 dní. Tak co to vlastně používáte za program? Není crackovaný?

hodnocení

Ten program asi nebyl krek.Sem laik.Ale na poredně poradte.cz my doporučoval stahnout ten program,a dodnes ho vychvaluji.Eset32 my to nedelal ,stahoval sem v jakekoliv kvalitě.Až doted.

bublaaa*

Myslím, že jste si nainstaloval ten program s crackem a Eset ten crack smazal. A proto vám program teď nefunguje.

A upřímně? Žádná škoda, ten program byl starý a dnes existují lepší alternativy. Já doporučuji buď program 4K Video Downloader stahuj.cz/... nebo web y2mate.com/... Sám používám oboje.

hodnocení

Esed security my zakáže oba navrhovane stahovače.Natom mp4 to nemužu ani stahnout i když dám ignorovat.TenY2 píše byl nalezen trojan.

bublaaa*

Člověče co to tam máte za havěť? Pokusíme se jí zbavit.
Aktualizujte virovou databázi a spusťte kontrolu všech lokálních disků (celého PC). Pokud možno hloubkovou. Pokud se vás antivir v průběhu kontroly zeptá, co má s nalezenou havětí dělat, nejdřív zkuste možnost "Léčit", když to nezabere, tak "Smazat".

Test lokálních disků dělejte klidně i vícekrát za sebou, dokud nenajde zhola nic a výsledek bude 0. Pokud si nebudete s něčím v průběhu kontroly vědět rady, klidně se ptejte. Nejsem sice odborník na viry, ale základní odvirování umí skoro každý pokročilý uživatel.
.
Co používáte za internetový prohlížeč?

hodnocení

Nemám v pc žadnou havět.Tak ještě jednou,to co ste my doporučil udělat tak dotoho sem se nemontoval.Včera v opravovně pc a tam sem řekl co mám za problém.Skusil sem tam stáhnout video z you tube ten stahovač ktery ste my doporučil tak to mám to stejné.Ten stahovač Y2 atd.asi sem to napsal blbě.Ale esed security my vyhodnotil že je tam trojan.Ten pán si to našel v esedu.Esed nblikuje you tub ale právě ten stahovač.Pochybuji že máte security inernet.To by vam ukazalo to samé jako mně.Takže i kdybych vypnul fireval na chvilku,tak to v pohodě stáhnu.Jakmile bych ho znovu zapnuluž mužu mit balasty ruzné.Ten opravař my nedoporučuje udělat zmeny abych si nezaviroval pc.Nod 32 stahovaní povoli i ze zminěnym stahovačem.Prohližec mam Firefox.Na google to je to samé.Mám ještě prohl.Nexton 5 tak to skusim tam.Ale bojim se že si mužu zavirivat pc.Ten esed je pekny hajzl.Kdybych věděl necham si nod 32.Hezký den.

bublaaa*

Ok, tak si nechte Nod32 a přeji hodně štěstí. A pozdravujte ode mě v opravovně *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]