Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ! Po poslední aktualizaci TB na verzi 78.4.0 se odbarvily ikony v levé části. Je sice možné je znovu obarvit ve Vlastnostech, ale nepamatuji si původní barvy. Mohl by tu někdo prosím dát snímek ikon ze starší verze TB? Děkuji !
Případně lze stáhnout starší verzi, nainstalovat a nastavit aktualizaci tak, aby se TB zeptal, jestli může aktualizovat, tzn. "vypnout" automatickou aktualizaci.
Mně se třeba ty nové ikony líbí, ale respektuji, že někomu jinému se líbit nemusí. Třeba se najde nějaký geek, který bude s aktuálním stavem ikon také nespokojený a vytvoří rozšíření se starými ikonami. Většinou to tak bývá při takto razantním redesignu. Podobně tak vznikl třeba i balíček Phoenity icons, který lze získat v rozšíření pro TB.
Také mě to po včerejší aktualizaci naštvalo. Do původního stavu se mi to nepodařilo už dostat, akorát jsem zjistil, že Thunderbird už nepodporuje "plný skin", jde změnit jen horní lištu. Proč, nechápu... No a ten současný vzhled je prostě hnusný...
Díky všem rádcům ! Pomohlo hlavně to, co sem dal @bublaaa. Dřívější ikony byly daleko hezčí než teď ! Na nové verzi se mi také nelíbí, že změnili funkci Komu (zaslat), kde bylo možno přímo zvolit Skrytou kopii. Teď tuto volbu umístili na jiné místo, přijde mi to nepraktické. Kimba
Ještě bych doplnil svou otázku. Hned v úvodním obrázku se mi zobrazuji v menu volby "odeslaná" a "Odeslaná pošta". Odeslané maily se mi ukládají jen do položky Odeslaná pošta. Jak mohu skrýt tu nepoužívanou složku "odeslaná"?A k čemu slouží ty "Místní složky"? Mám je prázdné. Dík !
@juraja: Chci smazat nebo skrýt položku "odeslaná", ale není jak. Pravým tl. myši se objeví toto menu:
Nebude nějaká chyba (bug) při některé aktualizaci thunderbirdu?
A co ho odinstalovat, vyčistit zbytky, stopy po něm a znovu ho nainstalovat.
@juraja: Asi se to do TB kopíruje z mého mail poskytovatele Volny.cz. Tam se ta složka jmenuje "Odeslaná". TB používá "Odeslaná pošta". No nic, už jsem si zvykl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.