Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu,když mi přijde e-mail s příponou PPS,hlásí mi to že SOUBOR NELZE OTEVŘÍT ,i když si mail uložím na plochu tak to také nejde tak nevím v čem to je.Také jsem si stáhla ze Slunečnice prohlížeč POWER POINT 2007 a stejně to nejde otevírat.Mám VISTU HOME PREMIUM.Poradí někdo ,děkuji
A nejde to pokaždé nebo jen někdy? Máte dobře nastavený výchozí program?
Máme taky Vistu a občas ten samí problém - někdy nám tato příloha nejde otevřít. Otevíráme to přes Open office, ale dříve jsme používali power point wiever a bylo to to samé.
Někdy se stnae chyba při stahování, tak se nám to podaří až třeba na podruhé nebo na potřetí.
Rovněž mám Visty Home Premium a také mně nejdou pps spouštět přímo...patrně problém někde v nastavení,ale dělám to tak, že kliknu na zástupce Powerpointu na ploše / pokud není - nutno udělat / a otevře se okno s nabídkou kde se pps nachází, možná je to potřeba je potřeba se ke složce se souborem přes okno proklikat a pak jen tu pps otevřít kliknutím na její název a měla by se spustit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.