Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální síť Badoo

Od: pladur odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, kdysi jsem měla účet na Badoo. Během 5 minut už jsem tam měla několik zalíbení a zprávy. Účet jsem si následně vymazala a za pár týdnů znovu založila. Každopádně jsem použila samé fotky normálně jsem ověřená a všechno ale už několik dní žádná odezva. Několik profilům jsem dala, že se mi líbí ale mám pocit, že se jim to ani nezobrazilo. Poraďte prosím, co s tím. Děkuji předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

2x

Badoo mám u sebe zapsané jako bandoo podvodníků, zlodějů mailů a spamerů. Sestra se tam zaregistrovala a pak asi rok všem z rodiny chodily spamy z Badoo. Nejspíš jí nějaký script z Badoo vykradl kontakty a spamoval na ně.
Měl jsem skoro denně desítky zalíbení, žádostí o kontakty z okolí a reakce na můj profil, aniž bych na Badoo kdy v životě byl a už vůbec tam nemám žádnou registraci ani profil.

Je to banda škodíků. Zablokovat na firewallu IP adresy a maily házet do spamu. Jinak se těch vší nezbavíte.

Vaša sestra chcela využívať služby, ktoré sú na Badoo platené. Na dobu určitú je to zdarma, ale musíte im poskytnúť e-mail kontakty svojich známych. Za to obťažovanie zo strany Badoo, sa poďakujte svojej sestre.

bublaaa*

Nevím, kde je vzali, ale skutečnost je, že spamovali neskutečně. 100% vylhané zprávy.

A to víte že jsem jí pěkně poděkoval, dostala ode mě školení o významu a aplikaci pořekadla "Navrch huj, vespod fuj." (myšleno směrem na Badoo)

scv®

Badoo je podraz od samého počátku. Rozšířilo se jen díky falešným profilům a spousta toho zmíněného "zalíbení a zpráv"jsou jen automatické skripty, nikdo živý se vám pak už neozve. Pokud tomu někdo nevěří, tak doporučuji začít třeba zde: 365tipu.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]