Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píše blikání,nepodpor.vstup při zapnutí hry

Od: jakubx odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám problém s pc mám ho 1 den a pouze jen při hraní her mi nějak bliká monitor, někdy i syčí a píše nepodpor.vstup je to hned po zapnutí hry a pak jsem dal nastavení na 75hz jak je monitor,tak to fungovalo,ale druhý den o5 ne (rozlišení obrazu hry, monitoru je spravný ) způsob připojení : hdmi ale myslím si že kabelem a monitorem to není, když se to děje pouze při zapnutí hry,když hru minimalizuju tak funguje.ale tak s tím nikdo hrát nechce,monitor podporuje full hd a nastavení ve hře je full hd. DĚKUJI ZA RADY

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

clovicek*
hodnocení

0x

Zdar,

co je to za monitor? HDMI kabel je nový?

jakubx
hodnocení

Monitor : monitory.heureka.cz/...

Ano je

bublaaa*
hodnocení

0x

A děje se to jen při jedné konkrétní hře, nebo při všech?

jakubx
hodnocení

při všech,ale u všech hra fumguje,ale windowed jinak ne

bublaaa*

Zaměřil bych se v tuto chvíli na ovladač grafiky. Počítám, že asi máte nejnovější ovladač pro grafickou kartu? Tak stáhněte nějaký starší, třeba rok zpět. A přeinstalujte ho s čistou odinstalací stávajícího.
Postahujte tak dva tři starší, ať je jistota.

jakubx
hodnocení

právě netuším kde najít starší ovladače pro amd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]