Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, co znamená tato značka u loga MS Teams? Není to na liště, ale "vpravo" u zvuku apod. Děkuji
Jestli myslíte ten šedý kroužek, tak mám pocit, že to souvisí se stavem uživatele. - připojen, nepřipojen, nerušit, apod. Jsem přesvědčen, že dcera tam při výuce má zelenou značku znamenající, že je online, ale nejsem doma, abych to potvrdil.
Já jsem online a zelenou tečku mám jako stav až když to otevřu. Jde mi spíš o to, jeslti to není nějaká zpráva, ale v chatu nic není.
A nemáte u uživatele třeba zvoleno nerušit, nebo tak něco? Zjistíte to v Teams vpravo nahoře kde je jméno uživatele.
Tak jsem dorazil doma dívám se na to. Šedý kroužek je když nastavím profil jako offline. Když je online, tak je tam zelená tečka s miniaturní faječkou, když je tam upozornění na aktivitu, tak červený zvoneček, atd.
Děkuji, už mi to zmizelo. Jako offline je šedý kroužek s křížkem, ne? Mám podezření, že mi to zmizelo, když začal být můj jediný kontakt v chatu online.
Vypadá to tak... je to hrozně malinké a když je to v trayi, tak ten křížek prakticky není vidět a vypadá to jen jako šedý kroužek.
Asi ano, děkuji.
Ten znak se mi dopoledne objevil na linuxu.
Když se dám offline na linuxu, tak se mi to zobrazí pouze u profilu (rozeznám to od toho, co jsem měla ráno), vpravo dole na liště ne.
Na windows, když se dám offline, tak vpravo dole je něco podobného, co jsem měla ráno na linuxu, ale ve světlejší podobě.
Ráno jsem ale offline nebyla. To je jedno, jak jsem psala, šlo mi jen o tom, jestli to není upozornění na zprávu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.