Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Teams - značka u loga

Od: elisa24® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, co znamená tato značka u loga MS Teams? Není to na liště, ale "vpravo" u zvuku apod. Děkuji

MS Teams - značka u loga

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli myslíte ten šedý kroužek, tak mám pocit, že to souvisí se stavem uživatele. - připojen, nepřipojen, nerušit, apod. Jsem přesvědčen, že dcera tam při výuce má zelenou značku znamenající, že je online, ale nejsem doma, abych to potvrdil.

hodnocení

Já jsem online a zelenou tečku mám jako stav až když to otevřu. Jde mi spíš o to, jeslti to není nějaká zpráva, ale v chatu nic není.

A nemáte u uživatele třeba zvoleno nerušit, nebo tak něco? Zjistíte to v Teams vpravo nahoře kde je jméno uživatele.

hodnocení

Nemám, mám tam online

Tak jsem dorazil doma dívám se na to. Šedý kroužek je když nastavím profil jako offline. Když je online, tak je tam zelená tečka s miniaturní faječkou, když je tam upozornění na aktivitu, tak červený zvoneček, atd.

hodnocení

Děkuji, už mi to zmizelo. Jako offline je šedý kroužek s křížkem, ne? Mám podezření, že mi to zmizelo, když začal být můj jediný kontakt v chatu online.

Vypadá to tak... je to hrozně malinké a když je to v trayi, tak ten křížek prakticky není vidět a vypadá to jen jako šedý kroužek.

hodnocení

Asi ano, děkuji.

Ten znak se mi dopoledne objevil na linuxu.

Když se dám offline na linuxu, tak se mi to zobrazí pouze u profilu (rozeznám to od toho, co jsem měla ráno), vpravo dole na liště ne.

Na windows, když se dám offline, tak vpravo dole je něco podobného, co jsem měla ráno na linuxu, ale ve světlejší podobě.

Ráno jsem ale offline nebyla. To je jedno, jak jsem psala, šlo mi jen o tom, jestli to není upozornění na zprávu.

hodnocení

2x
Ano, znamená to, že jste online.
hodnocení

Děkuji, ale ještě včera jsem tam měla buď nic nebo zelený puntík. Na jiném pc to tak mám pořád.

Tak to budu jen hádat, ale možná byla tečka ve starší verzi aplikaci a v nové ji nahradili kolečkem. A od včera se vám aplikace aktualizovala. Design se mění :)
hodnocení

Dobře, děkuji. I když si změním stav, tak je to kolečno pořád stejné. Ale to je jedno.

praivo*
hodnocení

2x

Aktualizace žádná nebyla, ale aplikace pro Linux je zatím stále ve fázi "public preview", tj. není úplně dokončená a s občasnými chybami je třeba počítat. Pokud všechno ostatní funguje, tak bych to neřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]