Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , chtěl bych se zeptat .Zakoupil jsem si hru Tom Clancys Ghost Recon a je tam jen aktivační kod .Nevím kde , bud stáhnout hru a nebo hrát ji ,? Děkuji za odpovědi .
Pokud jste si koupil krabicovou verzi pro PC s DVD, která je na fotce, tak tam určitě nebyl jen aktivační kód, pokud ano, tak to vraťte.
Pokud jste si koupil elektronickou licenci, tak je tam určitě napsáno, jak hru máte aktivovat a stáhnout. Zakoupil jste si vůbec verzi pro PC? Kde jste to kupoval?
Jinak je to Ubisoft hra, takže pravděpodobně budete stahovat přes uplay ubisoftconnect.com/...
jo zakoupil jsem si verzi na Pc , přesně jako je vyznačeno na obrázků , je tam vložen jen aktivační klíč , nikde žádná adresa není ,
na Alze máte u hry i ten návod
Zakoupený klíč je nutné aktivovat v aplikaci Uplay:
1) Stáhněte aplikaci podle vašeho operačního systému. Zde: uplay.ubisoft.com/...
2) Po instalaci se přihlašte svým stávajícím účtem, nebo si vytvořte účet nový
3) Nahoře klikněte na ikonu klíče (Aktivovat klíč)
4) Zde zadejte zakoupený klíč a klikněte na "Aktivovat"
5) Zakoupená hra se zobrazí v záložce "Moje hry"
6) Zde hru můžete nainstalovat kliknutím na ikonu dané hry a následně na tlačítko "Stáhnout"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.