Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk čb dokumentu

Od: jirka1617 odpovědí: 6 změna:

D den, prosím o vysvětlení:tisknu čb dokumenty cca 1000ks na Canon TR7550. V nastavení tisku mám zaškrtnuto tisk v odstínech šedi. Přesto je vidět jak ubývají barvy i v barevných cartridžích.Je možné jiné nastavení?Nebo koupit rovnou čb tiskárnu? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Už je to dlouho, co jsem měl inkoustovku od Canonu, ale v nastavení šlo zvolit, aby to používalo jen černou tiskovou kazetu. Protože normálně to i na ty odstíny šedi používá barevné inkousty.

hodnocení

2x

Tisk v ostínech šedi skutečně neznamená že se nepoužije barevná kazeta. Je to nastavení programu co tiskne (Akrobat, Word) které jen znamená že se barvy převedou na černé a šedé odstíny. Co s tím pak udělá ovladač tiskárny je další etapa, kterou takto neovlivníte. Musíte zkusit někde v nastavaní ovladače zkusit barevné kazety vypnout - viz jiný přízpěvek; nelze ale zaručit že to bude umět i ovladač pro vaši tiskárnu.

sirokko
hodnocení

1x

Ano, jak píše mikihans, musí se nastavit použítí jen černé kazety v nastavení tiskárny.

POZOR. Tuto volbu si zapamatujte, ale tiskárna vás stejně upozorní, že je použitá k tisku jen černá kazeta.

Tisk čb dokumentu

hodnocení

0x

Neubývá hlavně žlutá? Ta tiskne identifikaci tiskárny ze žlutých teček na celý dokument ať chcete nebo nechcete...

jirka1617
hodnocení

Děkuji všem za vysvětlení. V nastavení tiskárny jsem jen černou nenašel... Takže proč zaškrtáváme tisk v šedi, když stejně používá míchání barev?Mohu rovnou nechat nastaven barevný tisk- je to tak? Ještě 1x díky.

Neřekl bych, že Y je více používána tiskárnou.

jirka1618
hodnocení

Hooo, omlouvám se chybama se člověk učí.. našel jsem a pro ostatní přidávám:

Tisk čb dokumentu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]