Nejste přihlášen/a.
Tak mám otevřeno pár stránek na notebooku, browser Firefox a zasekává se mi to. Proč? Viz priloha... Spravce uloh jpíše, že Procesor, Pamet i Disk jsou naplno obsazené ![]()

0x
Dobrý den, ve Správci spuštěných programů / procesů ukončete všechny procesy Firefox (viz ta tabulka). Potom Firefox znovu zapněte a v jeho Nastavení vymažte mezipaměť a cookies. Doporučil bych spouštět jen jeden Firefox a stránky zobrazovat v panelech a nikoliv v oknech (nastavit si to takto v jeho Nastavení). Zdravím!
doplněno 30.10.20 12:56:
mari05 - pokud nezavřete všechny panely, tak zřejmě nevypnete Firefox. Jinak řečeno - buď chcete problém řešit nebo se o něm pouze bavit, ale nic nezkusit.
doplněno 30.10.20 14:04:
mari05 - psala jste, že máte ve Firefoxu otevřeno několik stránek - a ono jich je 50! Takže, máte tu paměť ve Firefoxu pořádně zaplněnou a musíte ji vymazat. Až to budete v Nastavení dělat, tak tam tu "cifru" (v MB) uvidíte. A jestli Firefox nečistíte pravidelně (nenaučíte se to), tak bude zlobit i nadále.
Mám ale jen jeden FF, jedno okno, ale více panelů. I když to ve Správci vypadá, že mám více oken. Díky!
Výmazem cache a cookies si nezavřu aktuálně otevřené panely a po znovuzapnutí to tam vše budu mít?
0x
Obecně by 4GB měly stačit ne nějaké základní věci bez běhu více aplikaci současne, obzvláště pokud máte ssd disk. Jinak při dnešních cenách paměti doporučuji upgrade na 8GB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.