Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
už nějakou dobu mám problém se zobrazení tituleků u filmů a seriálů. Místo některých písmen s diaktritikou se mi tam zobrazí buď prázdný čtverec nebo nějaký znak, viz. foto, má tam být "Začneme přípitkem", ale místo č a ř jsou tam nějaké kraviny, ještě to dělá tuším u š a ň. Abych si ověřila, zda nejde o chybné titulky, zkoušela jsem se podívat přes mobil i druhý PC, tam to ale jelo v pohodě, normálně vše bylo napsané. Když píšu cokoliv na počítači, tak mi to nedělá, pouze u filmů.
Jaký používáte přehrávač? Máte špatně nastavené kódování titulků. V nastavení přehrávače lze určitě nastavit. Ve VLC mám nastaveno výchozí "Windows-1252" a funguje bez problémů. Zkuste případně nastavit jiné a pak třeba vrátit tohle, vím že mi to taky kdysi blbnulo. Případně zkuste UTF-8 nebo UTF-16.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.