Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když chci pustit v TV nějaký film, tak někdy mi to píše, že tento formát není podporován. Teď jsem např. stáhnul soubor 20 dílů seriálu a jeden díl jde, druhý nejde a třetí zas třeba jde přehrát.
Jak poznám, co mi půjde přehrát a co ne, abych zbytečně nesstahoval něco, co má třeba 5Gb.?
No tak jak to asi poznám, že... Zjistím si co? Zjistím si, které formáty telvize podporuje. A to zjistím kde? No přece v ma-nu-á-lu.
Tři nejznámější konťáky přehraje každá normální televize, pokud ji mám aktualizovanou, a nemusím přemýšlet nad obsahem kontejneru.
Když mám křáp, co nepřehraje všechno, tak se asi podívám na obsah, který přehrát jde a stahuju jen ten. Nebo si ho převedu.
Mimochodem, 5 Giga je jeden koukatelný film a ne dvacet dílů seriálu. To už je matlanina ala Van Gogh.
Z manuálu tv to poznat nejde – má že přehraje několik formátů, mj např. .avi – 20 jich přehraje a ejhle 21. nikoliv! Je to o kontajneru, ale to se nedozvím z manuálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.