Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VIdeo formát

Od: gagneur odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

když chci pustit v TV nějaký film, tak někdy mi to píše, že tento formát není podporován. Teď jsem např. stáhnul soubor 20 dílů seriálu a jeden díl jde, druhý nejde a třetí zas třeba jde přehrát.

Jak poznám, co mi půjde přehrát a co ne, abych zbytečně nesstahoval něco, co má třeba 5Gb.?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

0x

No tak jak to asi poznám, že... Zjistím si co? Zjistím si, které formáty telvize podporuje. A to zjistím kde? No přece v ma-nu-á-lu.

Ovšem nepozná kodek v upytlačeném videu dokyd to video nestáhne.

28.10.20 19:26

*palec2*

sirokko

Tři nejznámější konťáky přehraje každá normální televize, pokud ji mám aktualizovanou, a nemusím přemýšlet nad obsahem kontejneru.

Když mám křáp, co nepřehraje všechno, tak se asi podívám na obsah, který přehrát jde a stahuju jen ten. Nebo si ho převedu.

Mimochodem, 5 Giga je jeden koukatelný film a ne dvacet dílů seriálu. To už je matlanina ala Van Gogh.

5GB může být velmi kvalitní seriál v horší videokvalitě i naprosto mizerný film ve špičkové videokvalitě.

hodnocení

0x

Z manuálu tv to poznat nejde – má že přehraje několik formátů, mj např. .avi – 20 jich přehraje a ejhle 21. nikoliv! Je to o kontajneru, ale to se nedozvím z manuálu.

hodnocení

0x

Když to nejde, tak překonvertovat do jiného formátu. Nic to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]