Nejste přihlášen/a.
Zřejmě při nějaké aktualizaci jsem nainstaloval office mimo PC. začaly problémy,protože přestaly počítat některé buňky (místo 2450 se zobrazilo 24,5 i když byla sformátovaná na číslo a jinde to fungovalo správně). Tak jsem office odinstaloval a nainstaloval - legální verzi 2016. Nyní mám ale v excelu otočenou stránku - vlevo je sloupec U a vpravo na monotiru je číslo řádku a sloupec A. Mám s tím docela problém,kde jsem udělal chybu a jak to napravit? Děkuji za odpověď pro seniora..
když otevřu dříve uložené soubory,tak je to v pořádku - děje se tak jen u "nový"
vyřešil jsem to tak, že jsem zkopíroval starý soubor,vymazal vše a udělal si z to "nový",stejně by mne ale zajímalo,kde je problém
A záložky listů máte vpravo dole? Podívejte na SOUBOR - MOŽNOSTI - UPŘESNIT, tam najdete zhruba v polovině ZOBRAZIT MOŽNOSTI PRO TENTO LIST a pokud je zatržítko u ZOBRAZIT LIST ZPRAVA DOLEVA, tak ho odstraníte...v možnostech je mnoho různých nastavení, můžete prostudovat, vyzkoušet (ale psát si změny, abyste se dostal zpět...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.