Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se?

Od: fogycz odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřeboval bych vědět jestli se vyplatí herní klávesnice k notebooku. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Nevyplatí, na 99% vám zisk nepřinese.

bublaaa*
hodnocení

0x

To musíte vědět sám, jestli ji potřebujete. Pokud ve hře potřebujete antighosting a ntb keyb ho nemá, tak potřebujete externí klávesku. Makra taky na běžném ntb neuděláte. Já bych bez své TactX keyb nedal ani ránu :)

inspa*
hodnocení

0x

Jakákoli klávesnice či periferi k počítači se "vyplatí", pokud vám vrátí investici a třeba díky tomu i vyděláte. Otázka jiná je, co vás potěší a přinese nějaké uspokojení. :)

catvader*
hodnocení

0x

Já jsem doma našel starou klávesnici a mám ji k monitoru, takže nevím jestli se to vyplatí

hodnocení

0x
K notebooku asi ne. Herní klávesnice je v podstatě jenom hezká. Vy asi myslíte mechanickou klávesnici. A na tu vám asi nebude stačit ten notebook (nerozjedete na něm věci, kde byste tu mechanickou docenil). Raději bych ty peníze dala bokem a šetřila na stolní PC.
Ale ano, externí klávesnice k notebooku je super, ta se určitě vyplatí. Akorát to nemusí být ta za x tisíc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]