Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínač obrazovky

Od: akym® odpovědí: 13 změna:

U nového ntb Asus X509UB-EJ201T nejde jako u starého vypnout obrazovka. Nainstaloval jsem tedy tento Turn off a po rozkliknutí ikony se otevře okno, ve kterém nevím co; když potvrdím enter, nic to neudělá, display svítí dál. Něco se tam má dopsat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chcete používat pouze druhý externí monitor? A displej ntb vypnout? Nebo jiný důvod? Máte tento?

hodnocení

Ne, jen vypnout obrazovku u ntb – nic jiného, když jdu např. pryč na 30 min. Stáhl jsem ten z Vašeho odkazu a jde, díky.

A proč ten noťas prostě nezavřete? Nebo si nenastavíte automatické vypnutí displeje třeba po 5 minutách? To by mě ve snu nenapadlo řešit tohle nějakým programem...

hodnocení

Zavírat víko 15x za den? U jednoho ntb se mi udělaly praskliny u pantů a nastavovat něco automaticky – když nevím kdy od toho půjdu pryč? Funguje dobře odkaz @nonek

Zavírám víko určitě víc než 15x denně už asi 4 roky a na pantech to není vůbec znát.

A já zase měnil plochý kabel mezi deskou a displejem (přerušen vodič posvícení) a opravoval jeden zaseknutý pant...i toto se stává; a to bylo zavíráno tak 3x denně..po dobu čtyř let...

hodnocení

0x

A jaký smysl má mít vaše snažení?

hodnocení

Vypnutí obrazovky. To okno vypadá takto:

Vypínač obrazovky

Ale proč proboha?

bublaaa*

Píše to tam, aby se zmáčkla klávesa Enter

hodnocení

0x

Vaší otázce nějak nerozumím.. Vy chcte propojit notebook s jiným zařízením?

Pokud ano tak tam je tlačítko fn+rozdělení obrazovky

hodnocení

Žádné propojování, jen a pouze vypnout display. Vyřešeno – odkaz výše @nonek.

bublaaa*
hodnocení

0x

W10 má jakýsi dynamický zámek, umí se zamykat sám, když je přes BT spárovaný s mobilem a když se s ním odejde od PC. Ale netuším jestli a jak to funguje, nikdy jsem to nepoužil.
Třeba by se to dalo nastavit i na vypínání displeje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]