Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router - zkusenosti

Od: wzcom odpovědí: 9 změna:
zdrawim, zokuseli jste nekdo zapojovat router, jako jestli k tomu nejsou potreba extra znalosti, rad bych ho totiz doma uzival, jen se bojim, jestli se mi povede ho zprovoznit, co to obnasi, popripade naky jednoduchy navod a rady... dik moc.. ;o)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zkus se podívat do diskuzních fór na www.pandora.cz nebo www.zive.cz. Nevím, jak velkou zkušenost máš s PC, ale alespoň základní vědomosti ohledně sítí by se ti hodily.

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
no zakladni zkusenosti se siti mam... ted normalne funguje na siti o trech pocitacich akorat bych rad realizoval ten upgrade na router.. ;o))
laden*
záleží taky proč chces používat router?jde hlavně o kkonfiguraci routeru pres http.jde o to ho sparvně nastavit.jestli ho chces použít na připojení na net tak není problem když ho dobře nastavíš:)mužes povolit dhcp u nekterých lepších modelů můžeš omezovat i rychlos připojení pro danou IP.:)
wzcom
oka, jeste jsem se chtel zeptat, mam urcit, jake pripojeni pouzivam je to adsl od ct ale nevim co z techto moznosti to je: 1) cable modem
2) fixed IP xDSL
3) PPPoE
4) PPTP
asi to bude 2) ale pro jistotu se ptam.. ;o)
laden*
tak to spíš budešě muset zkusit .dsl se mjeste nedelal pres router.
derek*
Ja bych rekl ze PPTP se rusilo jako zastaraly, ne? Podle myho to bude spis moznost dve, dneska dostavas fixni ip i kdyz neverejny, ne? Nebo se pokazdy logujes (coz bylo u pptp)?
wzcom
dyt jo, ja si taky myslim ze to je 2)... ;o)) jen si tim nejsem uplne jistej, pac nevim co znamenaj 3) a 4)
Ahoj,já jsem připojenej přes router a mam adsl, a v online status mi to ukazuje PPPoA, funguje to vlastně tak že dostanu IP na zrčitou dobu a po tý době můžu dostat jinou (pokud se nepřihlásim) O.K.? Je taky možný že máš statickou ip ale to ja nemam,ale když router nevypínám tak se mi taky IP nemění :)
wzcom
no, ne ze bych byl o moc chytrejsi ale dik... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]