Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Prosím nevíte někdo, jak nastavit v prezentaci power point windows 10 hudbu, tak aby se přehrávala třeba jen 5 snímků a pak už ne? Bud mně hraje vždy na každém snímku od znova a nebo hraje po celou prezentaci. A pak když chci dát na další snímek jinou hudbu, tak se překrývají a hrají obě Budu moc vděčná za radu, snad to nějak musí jít.
Určitě se dá nastavit hudba v nastavení snímků, ale také je možné podle délky prezentace připravit hudbu (složit skladby za sebou tak, aby bylo možné vložit hudbu jako jeden soubor). Lze k úpravě použít třeba program Gold Wave, nebo Audacity. Je to o zkoušení. Nejde-li to na první pokus, nevadí, zkus znovu. Kdysi jsem se tomu také věnoval, moc už si nepamatuji. Dnes už používám jiné programy a aplikace pro spojení fotek, videa a hudby.
A kde prosím v nastavení snímků? :O
To vím, že to můžu dát do jednoho souboru. Ale když ta prezentace je pro někoho jiného, tak já nevím jak rychle bude kllikat, číst a tak. Tak to nemusí vyjít přesně na ten určitý snímek pak. Jestli jsem to teda takto pochopila. Každopádně děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.