Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba v prezentaci

Od: mariee odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Prosím nevíte někdo, jak nastavit v prezentaci power point windows 10 hudbu, tak aby se přehrávala třeba jen 5 snímků a pak už ne? Bud mně hraje vždy na každém snímku od znova a nebo hraje po celou prezentaci. A pak když chci dát na další snímek jinou hudbu, tak se překrývají a hrají obě :( Budu moc vděčná za radu, snad to nějak musí jít.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě se dá nastavit hudba v nastavení snímků, ale také je možné podle délky prezentace připravit hudbu (složit skladby za sebou tak, aby bylo možné vložit hudbu jako jeden soubor). Lze k úpravě použít třeba program Gold Wave, nebo Audacity. Je to o zkoušení. Nejde-li to na první pokus, nevadí, zkus znovu. Kdysi jsem se tomu také věnoval, moc už si nepamatuji. Dnes už používám jiné programy a aplikace pro spojení fotek, videa a hudby.

mariee
hodnocení

A kde prosím v nastavení snímků? :O

To vím, že to můžu dát do jednoho souboru. Ale když ta prezentace je pro někoho jiného, tak já nevím jak rychle bude kllikat, číst a tak. Tak to nemusí vyjít přesně na ten určitý snímek pak. Jestli jsem to teda takto pochopila. Každopádně děkuji.

Detaily si už nepamatuji, řadu let už to nepoužívám, ale lze nastavit prezentaci tak, že bez dalšího klikání pojede od začátku do konce. Vše se musí vyzkoušet, vím, že když jsem se tím tenkrát zabýval, vše jsem si vyzkoušel sám. V nastavení je potřeba hledat, pokud nemáte manuál.

mariee
25.10.20 11:13
hodnocení

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]