Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Media Player – přehrávání mp3 a jejich zástupců

Od: jmeno odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

v PC mám uloženou hudbu ve více složkách, přičemž tam mám namíchané mp3 se zástupci odkazující se na jiné složky. Dříve mi fungovalo vybrat všechny soubory ve složce a potom je přidat do seznamu Windows Media Player. Nyní už můžu takto spustit jen mp3 soubory, a zástupce musím naklikat každého zvlášť. Nevíte o nějakém způsobu, jak pustit vše naráz?

Do složek plánuji přidávat soubory dál, proto by vytvoření playlistů v přehrávači bylo jen velmi krátkodobé řešení..

Děkuji za Vaše rady :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to dost nejasný dotaz. Proč to máte tak složité, když můžete mít vše ve složce Hudba, která je součástí Windows a tam pak jednotlivé složky se skladbami. A pro přehrání pak použít jakýkoli přehrávač. Já mám v oblibě pro hudbu používat tohle. Jednoduchý malý přehrávač a je možno nastavit češtinu.Tím vám ho ale nenutím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]