Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Koupil jsem kamerový set: eletur.cz/....
Potřeboval bych prosím komplexní radu, nemám moc času a zatím se mi popravdě moc nezadařilo, s kabelovým propojením a spárováním s programem CMS, nabízeného na stránce prodávajícího produktu.
Rád bych, aby se video primárně zaznamenávalo na HDD v PC a později, časem, i do cloudu.
Proto žádám o radu, v příloze posílám fotografie konektorů mých současných zařízení. Potřebuji poradit jakými kabely mám zařízení propojit k plné funkčnosti a jak spárovat s CMS, případně další věci, které bych měl vědět.
Děkuji za případnou odpověď na tuto složitější otázku, rád bych pak postupoval jednoduše dle Vašeho návodu, tak děkuji i za Váš čas a poprosím jen o jisté odpovědi i podpora na webu nebyla vstřícná k nováčkovi.
Michael
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.