Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení kamerového systému s PC

Od: michael* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Koupil jsem kamerový set: eletur.cz/....

Potřeboval bych prosím komplexní radu, nemám moc času a zatím se mi popravdě moc nezadařilo, s kabelovým propojením a spárováním s programem CMS, nabízeného na stránce prodávajícího produktu.

Rád bych, aby se video primárně zaznamenávalo na HDD v PC a později, časem, i do cloudu.

Proto žádám o radu, v příloze posílám fotografie konektorů mých současných zařízení. Potřebuji poradit jakými kabely mám zařízení propojit k plné funkčnosti a jak spárovat s CMS, případně další věci, které bych měl vědět.

Děkuji za případnou odpověď na tuto složitější otázku, rád bych pak postupoval jednoduše dle Vašeho návodu, tak děkuji i za Váš čas a poprosím jen o jisté odpovědi i podpora na webu nebyla vstřícná k nováčkovi.

Michael

Připojení kamerového systému s PC
Připojení kamerového systému s PC #2
Připojení kamerového systému s PC #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Nahrávat budeš na rekordér s vloženým harddiskem.
Přehrávat budeš v domácí síti,po propojení LAN kabelu do routeru...
michael*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Asi se nemá cenu ptát jestli mohu rovnou nahrávat na HDD v PC a pak to zálohovat na net.. Takže LAN kabel do routeru, tím to bude možná spojené s PC, když mám přes router internet a napáruje se mi to s programem. Tak mi drž palce.. a děkuji !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]