Nejste přihlášen/a.
Na moji e-mailovou adresu (na atlasu) občas přijde odkaz na video. Některé přehraji bez problémů a některé se po chvíli zaseknou a objeví se hláška "chyba zabezpečeného spojení". Na stolním počítači mám W 10, na notebooku W 7. Stává se to na obou. Kde je prosím příčina a jak problém odstranit? Děkuji.
Škoéda, že tady nejsou odpovědi. Můj PC dělá to samé, když to prohlížím v Centrumu. Pokud si to přepošlu na meil, který mám na Seznamu, tak tam to nedělá.
Stejně jako vy - zkoušel jsem si odkaz přeposlat na adresu, kterou mám na seznamu, tam to šlo bez problémů.
Napíšu celou hlášku, třeba někdo poradí: Chyba zabezpečeného spojení. Při spojení s amail.centrum nastala chyba. Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.