Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dell touchpad

Od: david253 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den vlastním dell inspiron 15 gaming. Na hraní používám externí myš a klávesnici. Po delší době jsem chtěl fungovat přes touchpad a zjistil, že je nefunkční. Mechanicky není poničen je minimálně používán, ale zničehonic přestal fungovat. Vyzkoušel jsem přeinstalaci biosu a instalaci nových win 10. Ze stránek dell jsem stáhl veškeré ovladače a stále nic. Nevím jestli se dá touchpad někde vypnout, nebo jestli je nějaká klávesová zkratka, kterou se touchpad vypíná? Už jsem vyčerpal veškeré možnosti a pořád nic. Už si nevím více zaradit a proto prosím Vás, jestli mi někdo nezaradí co s tím. Externí myš mi jede, ale touchpad za boha ne. Děkuji za případné rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

0x

Není na těle notebooku mechanický vypínač touchpadu? Prohlédněte ho i ze stran.
.
Když jste reinstaloval Windows, měl jste během toho připojenou externí myš, nebo ne?

david253
hodnocení

Dobry den mechanicky vypinac jsem nenasel, mozna snad klavesova zkratka, ale nenasel jsem nikde zminku na kombinaci fn+ dalsi tlacitko f6, f8, nebo jine nefunguje na zapinani a vypinani touchpadu. Pri instalaci jsen mel ex. mys pripojenou, jinak bych se krkolomne pohyboval v menu pri instalaci. Myslite si ze to na to melo vliv? Dekuji.

hodnocení

0x

A co nápověda Dellu?

Do pole pro vyhledávání zadejte výraz touchpad.

Klepněte nebo klikněte na položku Nastavení myši a touchpadu (Nastavení systému).

Vyhledejte přepínač vypnutí/zapnutí dotykové podložky.

Pokud je k dispozici přepínač vypnutí/zapnutí dotykové podložky:

Zapněte nebo vypněte dotykovou podložku klepnutím či kliknutím na přepínač vypnutí/zapnutí.

Pokud přepínač vypnutí/zapnutí dotykové podložky k dispozici není:

Klepněte nebo klikněte na možnost Další možnosti myši v dolní části obrazovky.

Klepněte nebo klikněte na kartu Dell Touchpad (Dotyková podložka Dell)

Klepněte nebo klikněte na obrázek dotykové podložky.

Zapněte nebo vypněte dotykovou podložku klepnutím či kliknutím na přepínač vypnutí/zapnutí.

Klepněte nebo klikněte na možnost Uložit.

dell.com/...

david253
hodnocení

Dobrý den technickou podporu od dellu mam již prolezenou skrz na skrz. Touchpad . Čekám ještě do pondělí abych tam mohl přímo na podporu zavolat a zjistit co a jak. Jinak nb je již po záruce a je mi s podivem že to fungovalo aniž bych touchpad nějak zatěžoval. Jel jsem víceméně stále na ex. myš. Vyzkoušel jsem kde jaký ovladač. Odinstalovat znovu nainstalovat, Synaptyc a pod a pořád nic. Měl jsem to i rozebrané od výroby do toho nikdo nešel a vše tam vypadá dobře. tak už nevím co tam může být za fígl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]