Nejste přihlášen/a.
Dnes po restartu počítače se mi zobrazila zpráva, že podpora přehrávače Flash Player ze strany společnosti Adobe končí 31. prosince 2020 a také mi to nabídlo odinstalaci. Zajímalo by mne co to znamená a jak se to projeví po 31.12.2020. To mi něco v počítači přestane fungovat?
Nepřestane, ale už nebudou nové verze s opravami. Naštěstí se už stejně flash dlouho nepoužívá, škoda ho není, byl to příšerný kus softwaru.
" příšerný kus softwaru"- dnes ano, ale jde o první SW, který na netu umožnil přehrát ve starém HTML videa a dynamické stránky:
- například na mapě se zadala ulice a on přemistil zobrazení na ulici
- u obrázku auta šlo otevřít dveře, vlézt na zadní sedadla, zvednou kapotu podívat se na motor ...
Verze HTML 5 od roku 2012 již umožní to samé. cs.wikipedia.org/...
Ten Flash Player mi v počítači nepřekáži a tak není žáden naléhavý důvod ho odinstalovávat. Klidně ho tam můžu ještě nějakou dobu mít pro přípat, že bych ještě někde na stránkách narazil na něco zapomenutého co vyžaduje Flash Player. I když na nic důležitého to už asi nebudu potřebovat tak mne asi nic nenutí k tomu abych se toho zbavoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.