Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přihlášením

Od: ondraseek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám problem s přhlášením do Fb začalo to tak že jsem byl označen v nějakým příspěvku kdo vám sleduje profil a tak jsem to rozkliknul což byla chyba začalo to posílat spamy označovat další mé přatele a během chvíle mě zablokovali ůčet a co s tim teď? prosim o rady a přikladam foto děkuji

doplněno 16.10.20 21:20:

toto nazkočí když se chci přihlásit změnil jsem si heslo vše jde v pohodě pak naskoči tato hláška dám začít a problem

Problém s přihlášením
Problém s přihlášením #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, to jste si asi naběhl.. manipulatori.cz/...

Jedině zkuste zas zítra, jestli se Vám zobrazí vaše příspěvky, které zafajfkujete.

doplněno 16.10.20 22:19:

Njn, opatrně s tím, na co kliknete..

Já jednou sdílela pejska, asi mě někdo nahlásil jako spam :-D 2 dny mi trvalo, než se mi zobrazily mé příspěvky, u kterých kolečka zafajfkujete, že je příspěvek Váš a mělo by Vás to pustit..

Nebo potom udělat nový profil, třeba stejný, jen tam něco ke jménu přidejte, aby Vás přátelé poznali, nebo přehoďte pořadí jména a příjmení a musíte mít jiný email. Mám 3 profily, protože na fb nikdy nevíte, no.. :-D

ondraseek*
hodnocení

ojo toje přesně ono je blb že jsem to rozklinul takže ted muzu jen čekat co?

ondraseek*
hodnocení

ok děkui tak ještě počkám a uvidim ale nechapu když se o tom ví že to tam je a nezablokujou to ak dlouho to muže trvat než by mě to tam mohlo pustit? jinak heslo mužu měnit to jde

iz*
hodnocení

0x

Odpovědi už máte, tak jen doplním: Na FB to chce si moc dobře rozmyslet, které aplikaci povolíte přístup ke svému účtu a ke svým přátelům. Řada aplikací (zejména ty, které nabízejí informaci o tom, kdo prohlížel Váš profil > ale i dost dalších) vyžaduje přístup k e-mailu a k přátelům.

Až se dostanete do svého profilu, projděte si, kterým aplikacím jste povolil přístup, a ty nežádoucí zablokujte. Ideální je tam nepoužívat žádné aplikace (nebo co nejméně). Pomoci může také skrýt přátele (nastavit je jako viditelné pouze pro sebe) apod., aplikace smějí z Vašeho profilu používat jenom "veřejné" informace/údaje.

ondraseek*
hodnocení

0x
Takže myslíte že se tam ještě někdy dostanu? Jak dlouho to může trvat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]