Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vždycky když nás vyučující rozdělí do skupin, neslyším ostatní. Musím odejít a učitel mě musí znovu vpustit dovnitř a znova přidělit do skupiny. Pak už slyším. Nevíte, čím to může být? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji
Zřejmě máte na mysli on line vyučování, ale křišťálovou kouli mám v opravně, tak se jen domnívám, to by chtělo více podrobností, takhle by vám někdo mohl odpovědět, že když odejdete tak si před návratem umyjte uši.
Jsem úplný laik, který tápe, ale možná by vám pomohl článek "Jak rychle začít učit na dálku"kde je v bodě 7. Jak a co nastavit, aby to fungovalo v části o n, v astavení na straně toho, kdo zoom provozujebodu 3 napsáno:
" 3. po vyplnění základních údajů je důležité nastavit defaultní vypnutí divákovy kamery ... atd."
takže to je možná v nastavení na straně školy a ne na vaší straně...? Nevím to, sám hledám rady a zkušenosti.: Sám jsem zvědavý na další odpovědi.
Jen v rychlosti jsem našel Rozdělení student/... v ZOOM .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.