Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení W10

Od: novak1* odpovědí: 17 změna:

Když kliknu na Nastavení tak se mi tam posledný dobu začal nahoru zobrazovat takový stmavnený pás o Konte. Dá se to odstranit? Jak se s tým pracuje?

Nastavení W10

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

3x

Jde o nové zpřehlednění režimu účtu (SK-konta), v kterém se PC momentálně nachází. Lokální účet je vytvořen v PC a je obhospodařován adminem PC. Účet Microsoft je účet platný pro např. několik PC jednoho uživatele a je ovládán přes webové rozhraní (změna hesla, blokování, atd.) . Velmi zjednodušeně.

sirokko
hodnocení

3x

To je po poslední aktualizaci, asi nová vlastnost panelu. Taky se mi to objevilo, jen místo Lokálního konta mám své MS konto. Před pár dny to ještě nebylo, takže novinka. Budou se tam objevovat upozornění, viz kontrola aktualizací a podobně.

Moto Microsoftu: "Dáme vám i to, co nechcete" :-D

novak1*
hodnocení

Takže to zavedli oni natrvalo. Já myslel že to jsem nejakým klikem spusobil.

Je tam lokálný konto ,protože jsem to skoušel vypnout a tak jsem vypnul osobný konto,stejne to nepoužívam.

111®
hodnocení

2x
Asi jste si aktivoval MS konto
...klik na něco conevim k čemu je

karel556*
hodnocení

2x

Zajímavé, u mě to není, aktualizace proběhla 14.10.

novak1*
hodnocení

Já mel posledný aktualizaci kolem 15.8.2020. Teď budu aktualizovat koncem mesíce ,uvidím jestli to zmizí a nebo ne.

111®
hodnocení

2x

kup si co je libo, hlavně to aby do toho šel USB TV. Nechápu co furt kombinuješ...klidně si kup třeba USB5 když do toho strčíš USB2*zed*

novak1*
hodnocení

Strčt to strčíš ale tam jde o výkon ,kolik Mbp tade projde. V tom je rozdíl.

111®
hodnocení

2x
Víc než pustí TV tuner to nepojede a tomu stačí usb2
novak1*
hodnocení

Vidíš to me nenapadlo. Já jsu blbej.

Když bude novší vzor tak se bude dát použít ten kabel aj o deset let . Jen ten avermedia tuner usb už bude asi zastaralý.

Nastavil jsem to spouštení tv pri startu notebooku .Prekopíroval jsem to a spouští se to . Trvá to 3minuty 15 sekund. Už jede zvuk až potom zadám heslo a objeví se obraz.

Ted byla aktualizace W10 a odstranilo mi to jeden tv program z té aplikace. Blbne to.

novak1*
hodnocení

Na notebooku mám tri USB vstupy . Pravdepodobne dva jsou USB 2.0 a jeden USB 3.0. Jak zjistím který je který?

Dva jsou nalevo a jeden napravo . Tak se to pozná?

bublaaa*

usb3 je většinou do modra. Ale ne vždy, už jsem viděl i nebarevný usb3.

sirokko

V notebooku by měl být modrý.

novak1*
hodnocení

Kdy by byl vstup USB v notebooku 2.0 ,tak by tam mohl se napojit USB3.0 a USB3.1?

111®
hodnocení

0x

mne ještě nenapadlo se tímto zaobírat a furt to funguje...

novak1*
hodnocení

Nenapadlo,když už to máš v provozu. Prodávají kabel s konektorem usb 3.0 a druhý konec má 3.1. Psali že do usb 3.0 se nedá kabel usb 2.0 a co obrácene?

To Avermedia t 310 tv je usb 2.0,takže teoreticky by mi stačíl kabel usb 2.0 ale jde o pokrok ,chci koupit kabel aspoň usb 3.0.

novak1*
hodnocení

Dnes mi zmizol ten tmavý pás -Lokálné konto. Sám od sebe. Už to tam není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]