Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám problém s příhlášením do paypal. Pří přihlášení to po mně chce ověřovací kod, který mi má přijít jako sms na tel. číslo. Všimla jsem si ale, že jsem se překlikla o jedno číslo a telefon je napsaný tím pádem špatně, takže mi žádný kod přijít nemůže. Snažila jsem se dovolat do centra, ale bohužel kvůli koronaviru zde nikdo není. Mají zde také možnost kontaktovat je písemně přes internet, ale pouze, pokud jste přihlášeni na svůj účet (do kterého se bohužel kvůli špatnému tel. číslu nemohu přihlásit). Psala jsem také email, v kterém mi odpověděli, že je mohu kontaktovat pouze přes stránky, takže opět pouze přes přihlášený účet. Nevím co mám teď dělat. Jestli není nějaká možnost ověřit se i jinak než přes telefonní číslo, jinou možnost mi to ale nenabízelo. Budu ráda za každou radu, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.