Nejste přihlášen/a.
Nevíte o nějaké alternativě k tomuto programu? Nejlépe online, protože na Windows XP žádný takový program jsem nenašel, který by to uměl.
Problém je, že výsledný produkt (.mp4) je v kvalitě SD.
Obrázek co chci nahrát je 640x360px a jak je tam text, tak kolem textu je to šeredně rozmazaný. A taky nechci aby tam byly vidět čtverce. Délka videa musí odpovídat přesně délce audia.
Chci aby výstup byl HD pokud možno .mp4. Výsledný soubor chci nahrát na youtube.
Nechybí detaily. Mám obrázky v dostatečné kvalitě, ale ten onlineconverter.com to udělá v horší kvalitě než je originál. Nebo chceš říct, že pro vytvoření toho videa .mp4 je třeba vyšší rozlišení?
Pokud máš vstupní soubor 640x360, tak prostě 1920x1080 z toho neuděláš. Respektive můžeš tak výsledný projekt nastavit, ale je to málo platné.
Hele já nemyslím zvýšit rozměr obrázku. Třeba fotka nějaké přírody 640x360 vypadá normálně nerozmazaně, ale jak je to kreslené nebo je tam text (poměrně velký aby byl snadno čítelný), tak kolem toho textu je vidět, že je to hodně odbyté. Rozumím tomu tak, že ten program to dělá v SD kvalitě, což znamená, že je to prostě nekvalitní, ale není řeč o rozměru obrazu. Já nevím jak to mám vysvětlit. Je to podobné jako když u jpeg obrázku převodem nastavíš kvalitu 15%, 30% nebo 90% procent. A já bych chtěl aby ten obrázek byl v těch 80-90% ne někde na 30-40%... Při nižší kvalitě se kromě zrnění kolem textu vytváří i takové jakoby čtverce podobně jako u toho jpeg a žlutá nebo jiná barva se do toho přimýchává.
@zdrahal, ty vůbec nevíš, která bije. Co tady pleteš HD video s JPEG zkomprimovanýma fotkama? Hoď sem ten obrázek, ať to zhodnotíme. To bude nějaká prasárna, proto jsou tam kolem textu kostičky. Tohle tvoje vysvětlování je naprd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.