Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám grafickou kartu nvidia Gtx 750ti
Procesor i3-4170
Zákl: MSI H81M-P33
Dělal jsem reinstalaci windows 10. Stáhnul jsem ovladače přes DriverEasy. Jenže at zapnu cokoliv program po nějaké době spadne. Jak ROcket League, Tak Minecraft, tak google chrome. Zkoušel jsem nainstalovat nejnovější ovladač od Nvidie z webu a furt stejně. Tak ted jsem zkoušel vrátit ovladač do původního stavu a furt se to dějě. Už si nevím rady
Děkuju moc za pomoc
Pokud instaluješ WIN10 tak určitě nepotřebuješ jakýsi program na instalaci driverů. WIN10 má svoji knihovnu a umí najít vše podstatné, není to už jako u starších WIN kdy jsi musel instalovat ovladače ručně.. Takže si udělej novou čistou instalaci WIN10, doinstaluj si od nvidie experiencku a uvidíš. Pokud ten problém bude dělat dát, tak hledej závadu v HW. Můžou to dělat ramky nebo tak...
Podívejte se do "Prohlížeče událostí", který proces či driver dělá problémy.
Paušální rady kolegů jsou v tomhle případě akorát pro kočku. DriverEasy používám dlouhodobě také a ještě se mi nestalo, aby stáhnul vadný driver, spíše bych se bál driverů natahaných přes WUpdate.
servispckupka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.