Zdar a sílu jdu s kůží na trh. Mám internet od O2 a jsem sním spokojený o tom žádná, ale z jistých důvodů bych potřeboval k tomu základnímu modemu wifi od O2 připojit do série TPLink router wifi. Dočetl jsem se že by to mělo nějako jít a tam mé znalosti a chápáni končí. Proto: 1) lze to skutečně udělat že TPLink připojím k O2 wifi modemu a bude mít vlastní jakoby wifi signal? 2)jak to kur*a udělat a tu se dostáváme k nejzábavnější částí dotazu. Ideálně mi to vysvětlete tak jako by jste to vysvětlovali tomu největšímu dementovi co znáte :D Děkuji
Jde o to že ten od O2 vysíla wifi na 2 vlnách 2.4 a 5 a nedělá to dobrotu na nějakých zařízeních ( odhlašuje se z některých zařizení) Hele to je asi vesměs jedno. Ale bylo by lepši kdyby měl vlastní název wifi a heslo protoze ho bude používat hlavně žena. Má ipad a ten ji od doby co máme ten novej router pořád odhlašje wifi a taky tím připojením dalšího routru chci docílit rozšíření signálu do vzálenějšich koutů domu( hajzl :D )
Máš Smart Box od O2? Tam jsem musel vypnout v aplikaci na mobilu přepínač Wi-Fi a síť/Smart Wi-fi, aby mi nepřepínal síť pro zařízení, protože jsem to měl taky věčně odpojený...
Tak to nevím hoši. Nehádá se určitě bydlím v domku na vsi a nejbližší wifi je cca 30m daleko A hele mam ten modem ZTE H267A bíly a nastavoval to borec od cetinu. Napadlo mě ještě zkusit úplně vypnout tu 5 a nechat jen 2.4 Připadně kde bych našel možnost vypnuti jak si psal te chytré wifi :D ale pochybuju že to ten muj hen ony bazmek má Jako klido bych si na toho někoho zavolal ale o2 mi nikoho nepozve nebo za raketu a jinak kolem mě jsou lidi jako já. Natáhnu vodu, opravím hajzl, nahodím stěnu ale tyhle číčoviny na mě moc nejsou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.