Dobrý den chtěl bych se zeptat když jsem jednou nabijel notebook s univerzální nabijeckou tak mi to začlo blikat a tak jsem vyměnil konektor a když jsem to zapojil tak to udělalo divný zvuk jakoby ránu tak jsem to vyndal konektor smrděl spálené a výstup na nabíječku taktéž teď notebook nejde nabíjet když nabíječku zapojíme do notebooku tak světýlko přestane po zapojení do notebooku svítit ale když přes nabíječku nabyjim mobil tak to funguje.Nevíte co by to mohlo být?
Že tys tam měl nastavené vyšší napětí, a nebo to přepóloval, co? V ****** pojistné prvky napájení, dej to do servisu. Možná se to povede opravit, ale jestli to nebylo jištěné a odpálils nějaký IO, tak se s noťasem rozluč.
když přes nabíječku nabyjim mobil tak to funguje. - A to je co...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.