Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na zkonvertování mp4 obrazového videa do mpeg nebo avi

Od: zdrahal odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

používám tento program na vygenerování obrázkového videa (mp4):
stahuj.cz/...

Takže soubor .mp4 je audio soubor třeba 10 minut, ke kterému je připojené třeba 10 obrázků jako snímky.

Můžete doporučit nějaký program pro Windows XP zdarma (který nevkládá logo), který ho převede na mpeg či avi? Zkoušel jsem FormatFactory verze 3.3.4 a 3.7 tam to hodí chybu. Zkoušel jsem taky online program -

convertio.co/...

ten sice funguje, ale ta kvalita je trochu horší, tak bych byl rád, kdyby šla nastavit vyšší kvalita.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

zkus Avidemux

zdrahal
hodnocení

S Avidemuxem jsem chvíli zkoušel pracovat ale bohužel jsou s ním jenom problémy. Třeba spojování videjí nevede k dobré kvalitě. Zkoušel jsem teda ten export, ale krachne to.

hodnocení

0x

V OS XP už ti toho moc fungovat nebude.

bg
hodnocení

0x

Kdysi jsem zkoušel Any video converter, fungoval. Nevím, jaké máte požadavky, zkuste.

zdrahal
hodnocení

Nepovedlo se mi to nainstalovat.

A co tohle.

zdrahal
hodnocení

Píšou že zdarma konvertuje jen v kvalitě SD. A stejně to nešlo spustit. Něco podobného je i "AVS Video Converter" tam píšou zdarma na vyzkoušení. Já sháním něco co nemá omezení něco jako FormatFactory, ale aby zvládl tu konverzi.

A co se po něčem podívat sám, nemusíš jen čekat, že ti to někdo najde. Je potřeba zkoušet, jak říkám v OS XP už toho moc chodit nebude.

tomas11*
hodnocení

0x

Už vám to tu radili - v XP máte toto tak to použijte

Program na zkonvertování mp4 obrazového videa do mpeg nebo avi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]