Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
používám tento program na vygenerování obrázkového videa (mp4):
Funguje to tak, že vezmu nahrávku se zvukem .mp3 a do ní vložím obrázky.jpg.
Problém toho programu je, že do pravého dolního rohu vkládá logo (je sice malé) ale i tak ošklivé. Hledám tedy program, ve kterém toto obrázkové video .mp4 mohu editovat, tak abych ten obrázek mohl zaměnit za ten původní obrázek.
Příklad: mám v tom .mp4 souboru 15 obrázků (framů) a trvá to 10 minut. Chci tedy ručně nalistovat každý frame, a vložit místo něho jiný obrázek o stejné velikosti nebo ho prostě překrýt tím jiným obrázkem (ten frame). Znáte nějaký podobný program, co by jel na Windows XP a byl zadarmo?
Případně, pokud nezvládne mp4 tak mpeg (mohu to převést).
A co použít formát PPT. Tam vložíš obrázků kolik je libo a doplníš třeba hudbou. Pak při uložení změníš na PPS. Podle nastavení pak vše po kliknutí jede samo, nebo můžeš prohlížet obrázky po jednom. S ikspéčky už dnes žádnou díru do světa neuděláš.
No já to chci nahrát na youtube a nemám program, který umí s ppt pracovat. To by jako šlo dát na youtube v ppt? A v balíku libreoffice je nějaký program na toto?
Dík za tip. Myslím, že by to mohlo jít v LibreOffice Impress, ale prosím ještě o radu.
1. Jak tam mám vložit audio?
2. V nabídce Formát/Stránka jsem našel nastavení velikosti stránky, abych to přizpůsobil obrázku, jenže nevím jakou tam mám zadat velikost, protože obrázek je v px - 800x479px. A tam jsou jednotky v cm... A určitě všechny obrázky nemají stejné rozlišení.
Teď ale čtu, že zvuky nejsou součástí té prezentace, nelze je přenést na jiný počítač. Takže ta prezentace nejde použít.
uložení je do .wmv, mě nejde WMP spustit je tam chyba. Tohle pro mě taky není řešení. Ale ani na online programech jsem nic nenašel na editaci. Ona se to zdá taková kravina jenom zaměnit jeden nebo několik snímků v obrazovém videu, ale nikoho to asi nenapadlo nebo to není tak lehké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.