Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jelikož máme distanční výuku, někteří vyučující přešli na hodiny přes ZOOM. S přenosem na MS teams nemám problém, video jede krásně, neseká se, vyučujícím je hezky rozumět. Dneska jsem měla první hodinu Angličtiny přes ZOOM a katastrofa, sekalo se to šíleně, reálně jsme slyšela každé 10. slovo, později ani to ne. Je to chyba v ZOOMu nebo v mém noťasu/wifi? Moc se mi to nezdá, když MS Teams jede krásně, každopádně tohle se absolutně nedalo a já musela po 15 minutách výuky odejít ze ZOOMu, protože jsem neslyšela už nic. Vyučující to chápala a napsala mi účast., ale fakt nevím jak to budu dělat dál. Hodiny není možné takhle odsedět, nedej bože odpovídat na otázky vyučující, když neslyším, na co se mě ptá. Ostatní spolužačky tenhle problém nemají co jsem se ptala. Takže...co teď? Nový noťas nelze koupit, wifi mi přijde že mám dobrou...
Má škola také používá ZOOM a nikdy jsem s tím takový problém neměla. Učitelé si také neztěžují, spolužáci také ne. Nemůžeš si půjčit notebook od někoho z rodiny? Nemáte doma víc PC/notebooků? Máš nainstalovanou ZOOM aplikaci nebo to děláš přes prohlížeč? Asi je chyba v tom notebooku.
přes prohlížeč, to mě nenapadlo, může to být i tím? Právě že PC máme momentálně mimo provoz a ještě tak měsíc bude a já si nemůžu dovolit čtyři absence. MS teams mi jde, tak mi to přijde zvláštní... každopádně aplikaci zkusím nainstalovat teda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.