Když vypálim na počitači video klipy ztažené z digitálního fotoaparátu CANON 510 tak nejdou přehrát na DVD rekordéru SENCOR-SDR-1604.Nešlo by stim něco udělat aby to šlo přehrat? Nebo jak vypálit video klipy uložené v počitači, aby šly přehrát v DVD rekorderu?
Váš rekordér přehrává tyto formáty MPEG4, DivX, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, SVCD, VCD, CD-R/RW, Audio-CD, MP3,tak nejdříve budete muset tyto klipy nebo obrázky zkonvertovat do formátu který podporuje váš dvd rekordér a pak vám to půjde.Existují na přeformátování různé programy ty si stáhněte třeba zde a tenhle konkrétně je super je ve zkušební verzi sice ale šlape
Zdravím, já osobně doporučím tento program stahuj.centrum.cz/... Stačí do něj přetáhnout video z fotáku dát do mechaniky dvd disk a stisknout vypálit a to je vše proram je free a můžete ho využívat bezplatně i dvacet let, občas vychází jeho updaty na které upozorní a po povolení stáhne.
na stahuj.cz je v minirecenzi psano ze k tomu ma byt i cestina, hledal jsem a nenasel.
chabr*
zkoušel jsem ten free a přeci jen mi to nejde asi zrovna jiný formát. v tom na zkoušku mi šlape
josef*
Stahnul jsem program podle vašich rad ale nefunguje to.Vyhodí mi to tabulku kde je napsáno.Třída neni zaregistrována,ClassID:a asi nějaký kod{14157D2a-23DB-4CBA-ADA4-948FD1046C}.Nevim kam bych kod měl napsat. Nevim si stim rady,je to v angličtině, jestli můžete poraďte co dál!Dik JOSEF.
josef*
Ta odpověď co jsem napsal pánovi pod váma patří Vám.Omlouvám se JOSEF.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.