Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si mám stáhnout za prohlížeč

Od: peca odpovědí: 9 změna:

Na prohlížeči Microsoft Edge mi nefunguje Facebook. Co s tím můžu dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zjistit, proč FB nefunguje. Teď jsem to zkusil a na EDGI (který jinak vůbec nepoužívám) funguje FB naprosto normálně.

Jinak jedu na Opeře a nemám nejmenší problémy. Na Chrome pozor, je to docela žrout RAM!

hodnocení

2x

No, já s úspěchem používám Operu. Ovšem zase nepoužívám a ani nemám FB. Ale jistě tam jde.

Ale divil bych se, že by na nějakým prohlížeči nešla ksichtokniha.

hodnocení

2x

Mně vyhovuje Google Chrom, na Fb funguje bez problémů.

Jsem na to stejně, Google Chrome.

covid
hodnocení

0x
Doporučuji Brave, už v základě blokuje reklamy na internetu a navíc vyplácí i crypto (BAT) za zobrazení jejich reklam, samozřejmě není nutné mít tuhle funkci zapnutou, ovšem proč ne, když to trochu sype

bublaaa*
hodnocení

0x

Dnes se dá objektivně vybírat jen ze tří moderních prohlížečů (okrajově možná 4 když počítáme i Operu), které jdou s dobou. Firefox, Chrome, Vivaldi.
Já osobně preferuji Firefox, podle mého názoru je to nejbezpečnější prohlížeč současnosti. Má pár účinných nastavení, která ostatní prohlížeče postrádají, např. zabránění přístupu webových stránek aby používaly browser jako terminál, nastavení práce s cookies je velmi podrobné, brání pořizovat webovým aplikacím tzv. "otisk prohlížeče" pro jednoznačnou identifikaci uživatele, a další. Samotné jádro je postavené s největším ohledem na bezpečnost a soukromí uživatele. Rychlost a nároky na výkon jsou cca stejné jako u Chrome.

Já si na FFox nikdy nezvykl i když jsem se snažil. Jsem z Opery zvyklý, že když zavřu poslední okno, otevře mi panel rychlého přístupu. Fox i chrom spadne úplně. A když už padlo slovo Chrome tak rozhodně spíš chromium. Stejné jádro (to má ostatně už dneska myslím i Opera) ale méně špehování.

jouda221*
hodnocení

0x

Stáhni si jakej chceš.

Jasně. Hlavně nestahuj ten, který nechceš!

To je zase rada! *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]