Několikahodinové aktualizace W10, často končíčí neúspěchem a pak opět několikahodinové vracení mě vehnalo do náruče Linuxu a od té doby jsem spokojen. Aktualizace jsou každý den, ale pokaždý jen pár minut a na pozadí.
arny1
Též mě chování windowsu donutilo od něj odejít.Nyní linux(manjaro)
V Rusku a ve Windows 10 je možné všecko. Radši počkejte klidně do rána. Když to tam budete mít i ráno, je jasné, že se něco pokazilo a nezbude nic jiného než restartovat a modlit se, aby vše zůstalo alespoň při starém.
.
Já mám z aktualizací ve W10 úplnou hrůzu, už několikrát jsem kvůli tomu musel reinstalovat systém. Teď to řeším tak, že před zapnutím aktualizací (cca jednou za 3 měsíce) udělám komplet zálohu systémového disku pomocí Acronis True Image, pak povolím aktualizaci a nechám systém zaktualizovat. Pokud aktualizace proběhne v pořádku, opět ji zakážu. Když se nepovede a systém je rozhašený, nebo úplně zkolabuje, obnovím zálohu.
V pátek jsem po delší době zapnul noťas a aktualizace Win 10 trvala přes 3 a 1/2 hodiny. Na závěr mi bylo oznámeno, že mám nedostatek místa na disku. I přesto byla ale aktualizace zřejmě úspěšná.
Mně se probíhající aktualizace W 10 po 2 hodinách zasekla, dále se to nehnulo a já nevěděla co s tím. Odnesla jsem to do servisu a stálo mě to dost peněz. Teď mám z toho hrůzu, kdy se to bude zase opakovat.
Pokud velká (půlroční) ANO, může dlouho trvat. Znám případy, že na méně výkonných kompech celá trvala 8 až 9 hodin. Některé úseky mohou proběhnout rychle a jiné nekonečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.