Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšil se obraz na monitoru

Od: viky® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Máme doma dva PC v provozu. U jednoho PC se najednou zmenšil obraz na monitoru. Obraz je posunutý na pravou stranu o 4 cm. Ať se otevře cokoliv, vše je posunuté. Po jednom týdnu se na druhém monitoru udělalo to samé. Co jsem udělala špatně, poradíte? Děkuji Viky

doplněno 09.10.20 18:52:

Monitor mám Benq asi 4 roky. Zatím bez problému. PC je 1 rok nový, Windows 10.

Když dám na plochu monitoru,pravé tlačítko myši, je tam - nastavení grafiky Intel

doplněno 10.10.20 10:30:

Nevím, zda tímto vysvětlím, jaký je problém. Druhý obrázek ukazuje, co vidím na monitoru, když otevřu cokoliv.

Zmenšil se obraz na monitoru
Zmenšil se obraz na monitoru #2
Zmenšil se obraz na monitoru #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

2x
Pomohlo by uvest jaký máte monitor a jaký operační systém. Ale mělo by jít takto:
Na ploše pravé tlačítko myši.
Poklepejte na Vlastnosti grafiky.
Vyberte režim Advance.
Vyberte nastavení monitoru / TV a najděte nastavení polohy. Poté upravte polohu zobrazení monitoru (někdy je to v rozbalovací nabídce).

111®
hodnocení

2x

ve WIN10 pravá myš na plochu, Přizpůsobit a zkusit nastavit dle obr...VYPLNIT

Zmenšil se obraz na monitoru #4

hodnocení

Dobrý večer. Chtěla bych Vám poděkovat za Vaše rady. Poslední rada, kterou jsem dostala telefonicky, byla nejúčinější. Uplně nahoře na stránce, která byla posunuta, je barevná lišta. Myší se dvakrát klikne a stránka je opět na svém místě. Moc děkuji. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]