Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme doma dva PC v provozu. U jednoho PC se najednou zmenšil obraz na monitoru. Obraz je posunutý na pravou stranu o 4 cm. Ať se otevře cokoliv, vše je posunuté. Po jednom týdnu se na druhém monitoru udělalo to samé. Co jsem udělala špatně, poradíte? Děkuji Viky
Monitor mám Benq asi 4 roky. Zatím bez problému. PC je 1 rok nový, Windows 10.
Když dám na plochu monitoru,pravé tlačítko myši, je tam - nastavení grafiky Intel
Nevím, zda tímto vysvětlím, jaký je problém. Druhý obrázek ukazuje, co vidím na monitoru, když otevřu cokoliv.
Dobrý večer. Chtěla bych Vám poděkovat za Vaše rady. Poslední rada, kterou jsem dostala telefonicky, byla nejúčinější. Uplně nahoře na stránce, která byla posunuta, je barevná lišta. Myší se dvakrát klikne a stránka je opět na svém místě. Moc děkuji. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.