Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač k tiskárně pro WIN 10

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Už nějakou dobu sháním ovladač (driver) ke staré tiskárně "Epson LQ 1050+", fungující pod WIN 10. Dneska jsem se dozvěděl, že WIN 10 už tuhle tiskárnu nepodporují a ovladač neexistuje. Neznáte nějakou fungující náhradu?

Údajně by měl fungovat nějaký ovladač tiskárny "OKI". Jenže těch je celá řada a nechce se mi to zkoušet metodou "pokus - omyl" a zasvinit si tak PC nepotřebnými ovladači.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
hodnocení

Není. Ten je pro Win 7, ve Win 10 nefunguje.

Tak z5 - údajně je i pro Win 10. Takže vyzkouším.

hodnocení

Tak ještě z5. Ten ovladač je sice pro Win 10, ale pro tiskárnu FX 1050, já potřebuju pro LQ 1050. :(

111®
hodnocení

0x

tak možná zde a zvolit si čeětinu: driversupdatecenters.com/...

doplněno 09.10.20 11:13:

případně uprostřed strany... masterdrivers.com/...

doplněno 09.10.20 11:18:

tak v tom druhém odkazu ne

hodnocení

Tak už definitivně vím (z oficiálních stránek Epsonu), že pro Win 10 ten ovladač neexistuje :(. Ale údajně existuje jakási univerzální náhrada. Nemáte o tom někdo ponětí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]