Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stav online podle IP adresy?

Od: zdef odpovědí: 6 změna:

dobrý večer, mám dotaz, může normální smrtelník zjisit pouze podle IP adresy, zda jsem online nebo ne? podle mě je to blbos, díky moc za odpověď..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

0x

ano, stacil by treba ping :)

To ti bude většino k ničemu, stejně jako jeho ip- muze mit neverejnou za routerem poskytovate, pripadne svojim routerem. Ping ti zablokuje vetsina firewalu a casto jsou tak nastavene i routery, alespon na me si z wan strany nepingnes a nastavuji tak kazdy router :)

seuss*

ale ne vsichni jsou na "maverick levelu" :)

Neni maverick level, ale je level nastavim si router, nenastavim si router a ten kdo si router nenastavuje tak ten rekne nekomu kdo nastavuje router :D je to sice zamotane,ale asi jasne :)

Nehadam se, nic proti pingu,ale proste je to maaalo pouzitelne

zdef
hodnocení

ok, díky, můžete mi poradit, poslat návod, jak nastavit firewall, aby se mi nemohl nikdo pingnout? díky

A pošleš mi návod jak měnit žárovku u mého auta? Že nevíš jaké mam? No tak to jsi na tom stejně jako já po tvém dotazu ;)

Většinou to firewall zablokuje automaticky pokud nemáš pc přidaný ve své zóně- počítačů které jsou dostupné tobě a které na tebe můžou. Já používám hlavně ZoneAlarm free a ten to blokuje normálně :D každý firewall to má jinak, ale většinou platí co jsem řekl- nemáš ho ve skupině tak to rovnou zablokuje přístup.
Nicméně ty máš pc přímo na netu? Bez routeru? To máš většinou stejně jen na síti poskytovatele (většinou, ne vždy)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]