Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde může být chyba, pokud správně nefunguje u Avast Free Antivirus Test po resta

Od: vlacek odpovědí: 8 změna:

Tento test ještě před spuštěním operačního systému a ostatních služeb vyhledává známé typy malwaru a odstraňuje hrozby.

Mně se ten test ale nespustí, pouze se objeví nějaké okno, které by se mělo správně objevit, ale hned poté zase zmizí a test neproběhne.
Zkoušel jsem Malwarebytes a malware to nenašlo (i když by tam mohl asi stejně být?)
Může to být problém někde ve Windowsu (jako že to není malwerem)?

Pozn. Když dělám kontrolu v Microsoft Defender Offline, tak je kontrola vždy hotova pouze jen z 92% a pak skončí. Může to s tím mít nějakou souvislost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

a je ten test součástí FREE verze? Pokud ano přeinstaloval bych antivir

Ano, je a funguje mi naprosto bez problémů.

vlacek
hodnocení

Již jsem ho přeinstaloval a pořád to blbne. Kde může tedy být tedy chyba?

karel556*
hodnocení

1x

Z Avastu se za poslední roky stal brzdič systému, to potvrdí hodně lidí, stačí bohatě win defender a je po starostech, jedu na něj už asi 5 let a v pohodě.

vlacek
hodnocení

*Test po restartu

sup
hodnocení

0x

mně taky nefunguje

hodnocení

0x

Já bych Avast kompletně odinstaloval v nouzovém režimu pomocí firemního odinsta/...

Poté bych spustil jednorázovou kontrolu pomocí Eset Online Scanner.

Jestli máte WIN 10, tak při rozumném užívání Internetu by vám měl stačit integrovaný Windows Defender.

sup
hodnocení

0x

Asi chyba v avastu viz. forum.avast.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]