Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená? “Tento člověk je na messengeru nedostupný?”

Od: andy2222 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Fb a messenger nepoužívám zase tak často, nevyznám se moc v jeho funkcích, proto prosím někoho zběhlejšího v soc. sítích o radu nebo lépe řečeno vysvětlení.
Před pár dny jsem si na messengeru psala s kamarádem, a když jsem mu chtěla zase něco napsat, nešlo to. Okénko pro psaní textu zmizelo a místo něj tam byl text: “Tento člověk není na messengeru k dispozici”
Uběhly 3 dny a nyní už ten text zmizel, je tam zase okénko pro konverzaci a už mu mohu zase napsat.
Co to bylo? Měl po tu dobu 3 dnů smazamý, desktivovaný messenger? Nebo si mě bloknul? Je pravda, že při té poslední komunikaci jsme byli uprostřed hádky a výměny názorů, než se mi objevilo to “Tento člověk není na Messengeru k dispozici”.
Prosím o vysvětlení. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bloknul tě.

hodnocení

1x
Ano,blokl tě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]