Co to znamená? “Tento člověk je na messengeru nedostupný?”
Od:andy2222odpovědí:2změna:
Dobrý den, Fb a messenger nepoužívám zase tak často, nevyznám se moc v jeho funkcích, proto prosím někoho zběhlejšího v soc. sítích o radu nebo lépe řečeno vysvětlení. Před pár dny jsem si na messengeru psala s kamarádem, a když jsem mu chtěla zase něco napsat, nešlo to. Okénko pro psaní textu zmizelo a místo něj tam byl text: “Tento člověk není na messengeru k dispozici” Uběhly 3 dny a nyní už ten text zmizel, je tam zase okénko pro konverzaci a už mu mohu zase napsat. Co to bylo? Měl po tu dobu 3 dnů smazamý, desktivovaný messenger? Nebo si mě bloknul? Je pravda, že při té poslední komunikaci jsme byli uprostřed hádky a výměny názorů, než se mi objevilo to “Tento člověk není na Messengeru k dispozici”. Prosím o vysvětlení. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.