Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rounter - admin

Od: smule* odpovědí: 7 změna:

Ahojky, vždy když se chci přihlasit do modemu tak mi vyskočí hláška viz. screen. čas se stupňuje. Nemůžu ani nic napsat a hned vyskočí, stejné na mobilu i tabletu zkoušel jsem i různé prohližeče.. neví někdo co s tím?

Rounter - admin

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Napadá mě modem resetovat.

smule*
hodnocení

nevím co se stalo, dělo se to od začátku co máme modem, napíšu dotaz zde na poradnu a guess what? ONO mě to tam pustilo a to jsem nic neudělal. Haha ale děkuji.

Hlavně že se zadařilo.*palec2*

bublaaa*
hodnocení

0x
Píše to, že zadáváte špatné heslo a že to můžete znovu zkusit za 128 vteřin. Když počkáte stanovený čas, kliknete na OK a zkusíte zadat znovu heslo, tak se stane co?
.
Není na modemu tlačítko reset?
smule*
hodnocení

no já si to umím přeložit ale problem byl v tom, že mě to nenechalo nic napsat a hned to skočilo pak se čas jen stupňoval. už je po problému.. ale jak se vyřešil to nikdo neví

Vidíte, jak skvěle poradna funguje?:)

hm*
hodnocení

0x

Nevím, jak to mají vyřešené, ale jedna možnost mě napadla: Nemá ten modem povoleno přihlášení i z internetu? Pokud by na něj bylo z internetu útočeno (pokusy o přihlášení) a on nerozlišoval, odkud se kdo přihlašuje, pak by se ti asi mohla nějaká taková zpráva zobrazovat. Nebo by se o to mohl někdo pokoušet třeba přes wifi, jestli není dobře zabezpečená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]