Nejste přihlášen/a.
Prosím vás o radu mám vypalovací program Ashampoo a potřebuji vypálit film který má 93 minut a nejde my vypálit píše mne to že mám dát dvouvrstvé DVD tak nevím pokud má někdo zkušenost stímto programem dejte vědět co a jak na to všem moc děkuji
Pokud vám to píéše tuto hlášku znamená to ,že film je větší než 4,7 GB a nevejde se na DVD ,proto chce větší-dvouvrstvé,které má 9 GB.Většinou jsou to filmy jako příloha Blesk ,Aha apod. Dají se ořezat-upravit,zmanšit velikost
Já pracuju s tím Ashampoo celkem často. Nejsem sice moc odborník, ale problém bude asi v tom, že ten film má víc než 4,7 GB (většinou to bere ještě míň - možná 4,5 GB). Řeším to tak, že si ten film napřed zmenším v programu Shrink - nastavím si kompresi třeba 90 procent. A pak to teprve vypálím v tom Ashampoo.
Díky za radu uz sem to fab platinum nainstalovala ale nevím jakou volbou to mám vypálit mám DVD 98 min a zkusila sem to vypálit a ukáže se mne že zpracování selhalo prosím ještě radu jak to mám udělat aby to fungovalo moc děkuji
Otevři dvd Fab platinum,klikni na hlavní film,vlož dvd s filmem,ten se ořízne o upoutávky a reklamy,poté ti vyjede dvd ven z kompu,vložíš prázné dvd a pálíš,jednoduché
podívej se jestli máš vůbec místo na Hdd,tam kam se ti vypálená filmy ukládají.Protože pokud se nemá kam uložit tak ti to nepojede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.