Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice nepíše písmena

Od: dp odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,mám tablet s klávesnicí, a už asi tři dny řeším takový problém.Klavesy jako enter, nebo esc atp. normálně fungují, spojení dobré, vše reaguje.Asi jsem musel neco zmacknout nebo tak, protoze nektere klavesy pisou misto pismen cisla, zkousel jsem to restartovat vsechno, ale porad nic.mam windows 8 myslim, ale nevim to jiste.co s tim?Ps:V priloze je video, jak zkousim napsat poradte.cz diky moc uschovna.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Podívejte se vpravo dolu na lištu, zda tam máte nastavení klávesnice cz. Nebo přes ovládací panel, nastavení klávesnice...

bublaaa*
hodnocení

0x
Nejspíš jste aktivoval NumLock. Najděte klávesu Fn a NumLock a stiskněte je současně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]