Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit, doma mám starší notebook, řekl jsem si, že bych ho mohl ještě na něco použít, místo Win XP (aktuální OS),bych chtěl zkusit linux (Lubuntu). Jenže když jsem to chtěl bootovat z usb, tak to samozřejmě nejde (nepodporuje). Tak jsem googlil a četl jsem, že by šlo udělat boot cd, které by spustilo to usb (.iso soubor je na cd moc velký), ale nevím, jak? Nevíte někdo o nějakém programu, jak by to šlo udělat (popř. jestli to nejde přes cmd?)? Děkuji
Dobře, takže mám stáhnout "Vytvoření vlastního nástroje CD správce spouštění"a "plpbt..."( plop.at/...) a co pak?, když spustím create-iso.bat, tak to vytvoří nějaký soubor .iso , ten spustit nemůžu?
Nejde, když chci bootovat, jde to pouze z cd/HD/Lan/disketa (Hp CRVSA-02T1-75 ( s147569090.onlinehome.us/...)- myslím, že je to tohle, takhle nějak vypadá). Nemáte odkaz na stažení nějaké mini verze .iso - že bych to dal na cd a zbytek by se nainstaloval z lan? Doma nemám žádný použitelný dvd, všechny jsou chráněný proti zápisu a nejde to odstranit.
Koukal jsem rychle po netu a tahle verze snad už ani nejde nikde normálně stáhnout
Tak jsem uploadnul to svoje zálohované a asi milionkrát instalované ISO
.
Lubuntu 12.04 LTS desktop 32bit
webshare.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.